Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Akademik! Sad si me obradovao! Uspeo si da ukapiras poentu svega \"zavadi pa vladaj\"..... Obican primer, kada sam kao mladic jurio okolo da povalim sto vise zenskih u istom drustvu. Ja ih prvo zavadim,pa pricam kako je Jelena rekla da Azra neume da se ljubi a Marija misli da je bolja i od Azre i Jelene! Moj krajnji cilj je bio da \"pokaram\" sve tri! Hehehehe bilo je lepo!
Za akademca :) Pa dobro si skonto konju nacionalni, a ti svaki trenutak cekas da se izjasnis ko pravi....neznam samo kako u bolnici dospijes do compa
JOŠ JEDAN U VELIKOM NIZU DOKAZA KAKO FAŠISTI, REKETAŠI I MAFIJAŠI, TJ MONSTRUMI SVIH \"VJERA\" I \"NACIJA\" BESPRIJEKORNO SARAĐUJU!!! VIDITE IMENA: \"U grupi su Slobodan Đurović zvani Kardinal, Robert i Luka Matanić, Željko Milovanović\", PA DALJE KAŽE: \"Prije toga, braća Robert i Luka Matanić i Amir Mafalani rade na osmatranju Pukanićevog kretanja i pripremi zločina. Oni u Zagrebu dočekuju Milovanovića i Gudurića i zatim sa njima prate Pukanića, utvrđuju njegove kontakte, da bi 23. oktobra oko 12.00 časova izvršili ubistvo\") ETO KAKO AMIR, LUKA I MILOJKO SARAĐUJU, A MI NEMAMO JOŠ NI JEDINSTVENU POLICIJU!!! DODIK, ČOVIĆ I TIHIĆ SU NJIHOVI JARANI!!!
Pukanic je bio vlasnik Nacionala a Joca je dao pare da ga likvidiraju vjerovatno zbog toga sto je pisao o njemu. Nadam se da je sada jasnije
@Basta I ja se to cijelo vrijeme pitam... Svi pričaju o ubistvu i krivcu, a niko ni riječi o motivu...
Ama ko je vise bio taj Pukanic? Mafijas ili novinar? Zasto bi ovaj ubio ovog?