Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba sve, da je bilo suprotno Hrvati bi kukali ... na ovim prostorima dok jednom ne smrkne, drugom ne svane ...
Partizani Nurija i Devleta Pozderac su dedo i nana ovom četniku Vuku Jeremiću, eto gdje \"bratstvo i jedinstvo\" odvede Bošnjake... http://www.youtube.com/watch?v=K8oOWe3z9Xk
Mislim da ova vlada gradi uspeh na profesionalizaciji institucija i znatno većem radu i trudu koji ulažu u iznalaženju rešenja za pravljenje ušteda, zatim tu je hapšenje pojedinaca za krađu državnih resursa i privlačenje investicija na osnovu poverenja investitora u pravnu državu.
Niko nije ocekivao ovako sinhronizovan nastup vlade za samo 100 dana, Čini se kao da su 3 godine zajedno. Stavljen akcenat na onim pitanjima na kojima bih i ja zasnivao rad vlade. Ekonomija, spoljna politika,korupcija, pravosudje, policija i jačanje institucija
Hahhaa, dobro zapazanje. Tadic je lepsi od Nikolica, hvala bogu za novu vlast. Za sada se pokazuje da je teorija ispravna, jer Nikolic za sada perfektno vodi drzavu. Svaka mu cast!
Na račun Jeremićevog izgleda; Tadic je bio lep. ali su posledice njegovog loseg vodjenja drzave dalekosezne. Ako je ovo merilo uspesnosti tj, neuspesnosti, onda nam trebaju sto ruzniji politicari.
Za sada nemam ni jednu zamerku na rad Vlade, pa ni na Jeremicev racun. Slazem se sa prethodno iznetim.
Pošto u novoj vladi svaki ministar radi za troje, a u prošloj su drugi radili za ministre, mislim da Jeremić treba aktivnije da se uključi u vladin tim, kao obrazovan, inteligentan i profesionalac posvecen poslu.
Tako je druže. Lično mislim da Vučić kao jedan iskusan i pametan političar uviđa Jeremićeve mogućnosti da doprinese radu vlade. Znaće on da ga uklopi u mašineriju, sigurno.
Neverovatno koliko su neki ljudi zadojeni mržnjom. Drago mi je da do sada nisam sreo nekoga u Srbiji ko je toliko opterecen drugim zemljama. Ono sto ja mogu da kažem je da izgleda da je ova vlada krenula da sprovodi velike reforme i da pravi temelje jedne ozbiljne Evropske države. Nadam se da će nastaviti u tom smeru. Što se tiče Jeremića, on spada u red naobrazovanijih svetskih političara, i oko toga nema spora igde u svetu. Smatram da treba da se aktivnije uključi u rad vlade da bi se sto pre ostvarili zacrtani ciljevi.
Што су се балијандери расписали хехе Мрш маму вам јебем лојаву :)
Jeremicu nadam se da ces pred UN raspravom iznjeti cinjenice i o prognanicima i pobijenima(Bosnjacima, Hrvatima i ostalim nesrpskim stanovnistvom) iz istocne Bosne koji spadaju u MNOGO UGROZENIJU kategoriju od Srba protjeranih iz HR.Takodje se nadam da ces ostati pri tvrdnji da se agresor nemoze nagraditi kao sto se nagradila g.enocidna RS...U slucaju da uspijes Bosna ce imati razloga da slavi... Haj sad sretno
jeb.em ti zijo mamicu,i tebi samra isto
Kako je ružan ovaj Jeremić. Pravi Srbin. Fuj
NE DOZVOLITE DA BUDE ,,PEACE KEEPING AGREEMENT FOR KOSOVO,, MORA BITI ,,PEACE KEEPING AGREEMENT FOR KOSOVO I M E T O H I J A ,, VOLIMO VAS DRINOVCI IZ BOSNE I HERCEGOVINE
M.a.j.k.u. T.i. J.e.b.e.m. Sto ne pricas o Srebrenici?Sto ne pricate o srpskoj krivici za rat? sta mislite da cete cijeli svijet ubjediti da je rat poceo 1995\'a vi ste zbog toga sve oko sebe morali napasti 1991.?!?!
hrvati ce od sada hodati neprestano se okrecuci iza sebe od petka su samo gotovina i markac nevini hrvati svi drugi od sada pa do kraja svijeta moraju odgovarati