Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Boze, jadni ljudi :(
Evo taman muslimansko zivlje za 24%, nek se bosnjakinje poudaju za pogane somalijce tako da se povecava \"bosnjacki\" natalitet.
dotegliti (facepalm)
A sto nisu jedra razapeli pa pomocu vjetra plovili?
PROSLIJEDITI IH HITNO U BiH, GDJE BI MOGLI DOBITI POSAO NA DALJOJ EDUKACIJI LOKALNOG VJERSKOG STANOVNISTVA, A POTOM KAO ZASLUZNI GRADJANI 23,8% DOBITI I DRZAVLJANSTVO I OSNOVATI PO 3-4 PORODICE SA PO 6-8 DJECE. OVO SE ZOVE PRICA SA SRETNIM KRAJEM !!!
Treba pozvati Izraelsku mornaricu da se vidi koje se sve mjere mogu poduzeti u medjunarodnim vodama \"u skladu sa zakonom\"...