Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci su najveće zlo i kancer Balkana koji je mogao sve da nas zadesi. Ja jesam Srbin, i jesmo ratovali sa Bošnjacima na žalost, ali uvek ću 1000 puta više voleti Bošnjake i potšovati ih nego smr.ljive prevrtljive šiptare. Mi smo se barem tukli 1:1 do 1995 i za svaku poštenu borbu vojska na vojska u tom ratu skidam kapu armiji BiH. Za razliku od Albanaca, Bosna je imala državu, vojsku, kulturu, institucije, nauku, umetnike dok su Albanci uvek bili jedna rulja seljaka, drvokradica i bandita, i jednino što su znali jeste mučka, kučakvička gerilsko.teroristička borba... Oni su se u ratu 1999 pokazali vrlo dobro kakvi su, jedino su bili jaki nad nevinim i nenaouružanim civilima, a iživljavali su se i nad svojima i nad Srbima. Bošnjaci su Slovenski narod, i uvek će mi biti draži 1000 puta (isto i Hrvati) od šiptara! Ovo je šiptarska rabota, i to je jasno kao dan. Kola su dovežena sa Kosova, sa lažnim tablicama, i pucali su u decu iz 3 tipa oružja. To ne sme niko da objavi ....
Godina 1453 Konstantinopolj pada kad su mu podkopane zidine od strane plaćenika srba koji su se borili na Turskoj strani. Inače niti jedan pravoslavni narod nije se htio odazvati na pozive Turaka da će u zlatu biti plaćeni oni koji im pomognu zauzeti Konstantinopolj (današnji Istanbul) sem srba. Zato i stoji prokletstvo odaslano od Konstantinopljske patrijaršije da su srbi prokleti od Boga dragog
svi vi antialbanci popustega malo da se opustite
U svakom narodu, pa i u bošnjačkom ima zlih i poganih jezika i plitkoumnih provokatora, u koju klasu spadaš i ti. Verovatno ti u tom nesretnom građanskom ratu nije niko ni stradao a ti ga se verovatno ni sećaš. Ne bih nasedao na tvoje jadne provokacije. Ja sam u sred Bosne spavao u kući čoveka čiji je otac stradao od srpske ruke, i nijednog trenutka od njega, njegove majke i nane čiji je sin stradao, ja nisam doživeo jednu neprijatnu situaciju niti mi je jednog jedinog trenutka stavljen neki teret ili osećaj krivice za nešto što je neko imenom i prezimenom uradio, njegova nana čak gleda više RTS nego druge televizije. U tome se suštisnki razlikujete vi, krvopije tuđe nesreće, licitatori tuđe muke što se naslađujete sa tuđom boli a da pri tome ste deca ili ste 92-95 bili daleko od BiH, a sada ste \"gazije\" bez premca od onih kome je neko bližnji stvarno stradao u nesretnom građanskom, ratu u SFRJ. Srećno ti bilo, nesretniče.
vidi se da si tipicni srbin prepun mrznje prema sve drugo sto nije srpsko pitam te...sta si trazio u BiH da ratujes?..i sta je tebi tu bilo 1:1??? sto si kl.ao i masakri.rao goloruki narod i nesposobni civili koji nisu mogli prezivjeti glad i zed a kamoli i napadi cet.nika??...ne pametuj jer sve vise ispadas glu.p drugo...sta si trazio na kosovu??..tamo oduvjek je bilo sve albanaca i ako su ti albanci toliki zlo pa sta si onda trazio tamo???...sad si u srbiju a opet te nesto svrbi ispod gu.zi.ce....kazes svaka cast AR BiH,svaka cast nego sta...agres.orsku armiju JNA su zaustavljali i vise nego sto su bili spremni zaustaviti je,a kad ti je vec zao i se pokazujes toliko iskren hajde onda priznaj gen.ocid u Srebrenici i bezbroj zlocina po cijelu BiH,HR pa i na Kosovu pa da svi vide \"iskrenu\" sVr.bsko lice...i na kraju,znaj da samo budalu mozes lagati \"slatkim\" rijecima od jezika srpske zmije;).eto ti balkan,zivi na miru a za nemir imas vr.be pa hajd tamo..il na sibiru!!
srbine kako god se prestavljao nema tebi vise nikad u sarajevo mrs bre iz Bosne gde ti je mesto
I ja te pozdravljam sa tvoje mame!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav Hrvatima, Srbima i Makedoncima iz 4. entiteta!!! AP ZB. Azijski dio BiH od 18 procenata ne pozdravljam
@Kladuscanin vama svaka cast vi ste brzo prozreli Alijino poimanje multietnicke BiH sa mudzahedinima a, bez Srba i Hrvata oni ce se sami sobom zabaviti...i mozda za jedno 100 godina shvate dobronajmernu poruku Radovana Karadzica sa skupstinske govornice...jer im je trebalo preko 20 da vide ko je bio Alija Izetbegovic...mada neki ni dan danas nisu skontali...
Skopje imas plus od mene, pusti ove vehabije. Enes Hodzic, Donja Koprivna, Cazin AP ZB. Srb-in pa neces valjda mene u isti kos sa ovim vehabijama sa 18 (ne 24 procenta) procenata azijskog djela bivse BiH (6 procenata pripada AP ZB)
Vi bahlije samo po kojekavim sajtovima ovako mlatite...KLIXNEM VAM GA MAMI, e sta bih dao da vidim glupave face onih koji pisu ovde kojekave teorije i zakljucke koji su zasnovani na praznom i prozirnom..klafo neka nacija..xexe
@skopje minuse dobijas od siptarske brace Bosnjaka Srbi i Hrvati ti pucaju pluseve...
kopile sipatrski treba zabiti
ko mi daja minuse, da ga zabijem kao marva siptar da zabijem
al Bosnje dobro znaju srpsku istoriju mozda zato sto svoju nemaju, a mozda se prenosi sa koljena na koljeno... a bogami ima i podosta istoricara meju tim narodom :)
A ošta ti je da glumiš Hrvata kad svi znaju da izraz \'zelena transVerzala\' koriste samo Rašine turkovlašine iz Genocidistana? p.s. vidi što se fino rimuje - rašine turovlašine, hmm, mislim da imamo hit!