{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jankulovska: Izvršioci petostrukog ubistva nisu uhvaćeni

S
18.4.2012. u 18:14
0
1
Jankulovska: Izvršioci petostrukog ubistva nisu uhvaćeni
0
Jankulovska: Izvršioci petostrukog ubistva nisu uhvaćeni
Gordana Jankulovska
Makedonski ministar unutrašnjih poslova Gordana Jankulovska demantovala je nezvanične informacije da su uhapšene ubice petostrukog ubistva u blizini skopskog sela Smiljkovci u kome su ubijena četvorica mladića između 18 i 20 godina i 45-godišnji muškarac.
"Informacija da su izvršioci uhvaćeni nije tačna i ujedno želim da zatražim razumijevanje za sve informacije koje ne možemo da podijelimo sa javnošću. Riječ je o najobimnijem slučaju makedonske policije i nastavljamo da radimo sa najbolje obučenim ljudima", dodala je Jankulovska nakon današnjeg sastanka policijskog vrha sa premijerom Nikolom Gruevskim, na kome je rekonstruisan cijeli događaj i diskutovano o svim aspektima.

Ona je dodala da za sada ne postoji identitet izvršioca, i da podaci koji se iznose u javnosti nisu potkrijepljeni.

"Saznanja o motivima ubistva za sada ne komentarišemo, jer mogu puno da otkriju. Ne potcjenjujemo nijednu informaciju koja se pojavljuje u javnosti, ali radimo bukvalno 24 sata u istrazi. Informacije sa kojima raspolažemo traže vrijeme za razradu. Iako posjedujemo preliminarna saznanja o izvršiocima, u interesu istrage one neće biti javno saopštene", naglasila je Jankulovska.

Prošlog četvrtka na jezeru u skopskom selu Smiljkovci izvršeno je petostruko ubistvo. Nepoznati izvršioci ubili su četvoricu mladića između 18 i 20 godina i jednog 45-godišnjeg muškarca, najvjerovatnije svjedoka zločina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: