Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aluminijski vampir cvili ko ker ..... ...! PUCE BRAK SA LAKTASIMA ☝️
@memokomback nije ti jasno zato sto si glup ti poredis teroristicku organizaciju sa predsjednikom drzave koji je izjavio da treba razvijati industriju. a sto se tice toga kome se pravi, pravice se onome ko ih plati i naravno za nas. sta je tebe briga sta to mi proizvodimo?
Ona ofajla Čović se u krevetu sa vučkom i milokradon nije dobro pokazala.
Seselj trazi revans ..... Dodji dodji holindice ..........😂😂😂😂😂😂
▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ 🔸 🔸🔸 ŠĆEPINI PLAĆENICI NA KLIXU 🔸🔸 🔸 🔻 olimpijka991 ✓ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ 🔻 MutivodaSA ✓ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ 🔸 🔸 IDEMO DALJE I NASTAVLJA SE !! 🔸 🔸 ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️ ▫️
Sluzbeni Beograd i Srbija sve Relativizirju, a isto to cini i sluzbeni Zagreb i hrvatska putem hdz.... kakva je onda razlika...
možda nekad u budućnosti ove prostore nasele normalni ljudi, možda
Jasta kod nas djece se igraju, kaze teroristi, a kod njih fašista javno jebe sve i pali zastavu, to je nesto relativno, sto bi rekli sprpska posla ...
Seselj pjeva od krmka pjesmu “Dodi dodi vjestice ti ciki na metlu,zelim samo nocu na metli te hocu”
Gdje je onaj Vulin da odgovori na sve ovo.
Ocigledno mu je potreban psihijatat
Tolika je ljubav izmedju srba i hrvata da kad se zagrle hoce da eksplodiraju....
Hrvati i HVO preteča današnjeg ISILA: 18.aprila 1993.godine tzv. HVO je napao Bošnjake u Starom Vitezu sa cisternom punom eksploziva. Takve scene danas gledamo u Siriji i Iraku gdje ISIL kamionima bombama napada položaje svoje neprijatelje.
Haški tribunal je u procesu suđenja Dariju Kordiću, Tihomiru Blaškiću i Mariju Čerkezu utvrdio da je detoniranje cisterne bombe u Starom Vitezu bio teroristički čin koji je izveo tzv. HVO nad Bošnjacima.
Misliš manjina su teroristi
Samo nek se oni tuku međusobno mašala, mi ćemo da posmatramo i navijamo
@pqz šta je škuty kako si imal srba
Eh da si pametan i da znaš kako rvatice i smrde vole Bošnjačku kitu, posumnjo bi u svoju mamu i tvoje porijeklo
štaš u srbiji ratni zlocinac zastupnik u skupstini..nema dalje sta pricat
Daferovic je gromada i branitelj svoje zemlje. U čemu je porblem. Vi genocidaši ste najgore smece na planeti.
Haj ne seri Boga ti, ko vi bolji
posaljite im covica on je njihov covjek
Seselj ovo radi najvise radi Vucica''... tako da bi i Vucic platio vise od 10 godina... Sto je Seselj odlezao i on ce jos...posto neima sta izgubiti. Vucicu pamet u glavu, kad se Seselju digne naguzise i suti ILI znase.
Fasisti se imaju obraza javiti .... ☝️