Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes Sejo i mene su isto
meni su šiptari j eb a l i sve žene u familiji od majke žene sestre i kćerki ..a opet moram kod njih na sladoled da im ližem
vi sa SA-X fakat nemate nimalo osjećaja za novinarstvo. ama baš nimalo!
Cuj derpe spasio svijet. Vela havle....
Pjesma se ustvari zove \"You\'re Peadufil\"... Haha..
šteta što nije napao ruse, sad bi ovdje vladao stvarni mir....
aj ne seri mali, dva su svjetska rata dobili i izgunilo im je na milione vojnika
Jes, prvo Mladić, Gotovina, Prlić, pa jedno pedeset praznih mjesta pa onda đeneral Vesely.
ja vojnika i g.o.v.a.n.a
sissy
\"You\'re Beatufil\"?? nikad cuo ovu pjesmu HAHAHHAHAHHA gdje si ti engleski ucio ? A JAMES SVAKA CAST :) izvrstan umjetnik i covjek :)
Dosta vise Kosova, sa Kosovom je pocela davno nekad i nasa bosanska golgota!! Ako je odbio, vjerojatno je imao i razlog, mnogo dublji vec sto vi forumasi mislite.Jako ste povrsni i jadni u svojim komentarima. Da ste malo stariji, mislili bi drugacije. Bravo James!!
E da ne bi Džejmsa, ja stvarno ne znam kako bi predeverali još jedan rat! Mlogo ti fala sinko!
Sta ce ovaj kloc, moze se samo naduvati obrezanog labuda, klocina derpasta.
Bajram Shengen mubarek olsun i vama !