Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta nas boli da ne kazem sta za uzice koje su iznjedrile uzicki korpus koji je sijao smrt Bosni
Nekad je Uzice imalo 45 djamija 9 tekija 10 kamenih mostova, a kad je knezevina Srbija postigla sporazum da iseli muslimansko stanovnistvo uz isplatu imovine za koju neki nisu mogli ni novine kupiti, to sve nabrojano je nestalo.
@mirsadgluhovic I trebalo je da nestane kao sjeme terorizma koje i danas prijeti Evropi!
Nije davno 100 godina, tada je tamo medresa bila, tada su tamo dzamije bile. A sada je RS do Sarajeva.
Hocete vi rusiti dzamije!!! Nije to nista sta ce vam se jos desavati!! Nije Allah macka da odmah ogrebe!
hebasmo mi majčicu zemlju dragi moji. ovo je samo početak...
Uzice je bosanski grad! Nije davno bilo kad je u Uzicu bilo 15 dzamija! Sad im se to vraca!
Za koji sat i kod nas ce se sruciti ogromna kisurina: http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herzegovina/Federation_of_BiH/Sarajevo/hour_by_hour_detailed.html
I kad kazu nema pitke vode..
@ČičineBrčine napiši se kur*ine.....
Sve im se vraća a šta će toga još biti Bog zna.....
inace uzicki korpus je svom silom prvi udario na bosnu pa sad im se vraca ovo je nista bice toga jos
Uzicki korpus nije postojao za vrijeme Jugoslavije. Neko te je slagao. Inace ni jedan jedini vojnik iz Srbije nije presao Drinu, nakon raspada SFRJ.
Vratiti Užice Bosni! Đikani, jbo li vas Berlinski kongres 1878!
fotomontaza ovo se samo u Saraju moze desavati
Čičinebrčine napuši se kùrçiñê.
Nemože Erama ni vrela ćuskija sa neba ništa a kamoli ovo jada od grada!!! Jedino ih je ćopica nasankao sa "užičkom republikom" ali više neće niko.
Užički"specijalci" koji su 92 ubijali građane Mostara najviše su se bojali da ne upanu u Neretvu. Valjda ne znaju plivati. Eto im je Bog dao kaznu
užice - sarajevo u malom. prošli rat je humanitarno djelo na osnovu onoga što su srbi napravili ovoj čaršiji i tadašnjem narodu prije 150 godina.
a taj tadasnji narod bili sve male mace. sto su od 1780. do 1830. turci u cetiri pet navrata prosli srbiju i pobili sve sto se mrda i doveli tadasnju sumadiju na 180 hiljada ljudi, to nista. bila su surova vremena, cujem neko pominje neki otkup imovine pa mi i to deluje nevrovatno, s obzirom da bih imajuci u vidu duh vremena ocekivao da su samo uleteli i sve popalili. tako da pusti ti sta je bilo pre 150 godina
@duka u pravu si, baš su ljudi iz užica išli rasturati po srbiji sve što se mrda. ohol neki narod u užicu bio.