Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ga osjetio i u sarajevu
I ja sam ga sinoc osjetila .......
redom se krave lizu
uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju sretno svima!
@aiiiiiiiiiiiii ...od 1980 do 1991 ima 30 godina ? :)...pametniji si kad ćutiš :)
mojim roditelijima, ni krivim, ni dužnim je bivša juga odbijala od plate 10%, punih 30 godina., zbog zemljotresa u Crnoj Gori. a, ti ljendovi su samo ležali i spavali, ništa nisu radili. m.a.m.u. im j.e.b.e.m. c.i.g.a.n.s.k.u.
E ja ga vala nisam osjetio.
ja ga osjecam svaki dan...
osjetio sam ga ja u konjicu
joj da hoće srušit sahrajevo da ih zemlja proguta
Sta ima CG .. ja na Grbavici osjetio podrhtavanje svega mii!!
osjetilo se i iznad jajca
U svakom slucaju nece vise Sarajevo graditi Crnu Goru kao 1980 .Mnogo godina se placao \"specijalni porez \" a oni pravili hotele po moru.Sipak vise Nek im drma koliko hoce
Ja ga osjetila u krevetu sinoć !!!! Osjetih neku toplinu i podrhtavanje oko desnog guza , malo bolje pogledam kad ono muž ga našiljio i opkoračio me kao da ću mu pobjeć negdje.Uleće u mene a da nisam uspjela ni pošteno oči otvorit. U jednom momentu osjetih samo podrhtavanje negdje oko 8 stepeni Rihtera u epicentru mog v.a.g.i.n.a.l.n.o.g otvora
osjetih ga i ja u visokom
Vratite sve što ste opuhali iz Dubrovnika i sa Konavala, pokajte se i tražite oprost od Hrvata i Bošnjaka, možda vas Bog i poštedi.
I moja hanuma kaže da ga je sinoć jedva osjetila, i da je kratko trajalo :D