Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadraaankaa imaš ime ko more....
Zanimljiv toliki izljev mrznje bas protiv nje, ili ona zna nesto sto mi ne znamo.
Zorane, Zorane, sram te bilo da i ti nisi ko onaj slovenac Pahor u vrijeme pregovora o razgraničenju Slovenije i Hrvatske pao na Jacine čari.... Doduše ne zna se je li Bahor više šmekao Jacu ili Jaca Bahora, ali ti pregovori bili su štetni po Hrvatsku...
Izlazi joj jebac iz murije:))))
Babo joj srbin..
Jadranka reci bona de, priznaj mi sve hocu li ikad biti tebi vazan kao HDZ..
Zanimljivo a eto meni niko ne prijeti. Sto li bas?
Jadranka Kosor je gospođa.
izgleda da je velika smetnjakrmarku u njegovimbolesnim planovima
ili je to samo dobra PR kampanja da ponovno ispliva celicna lady ...
A šta je tačno pričala da joj prijete ? Ima li neko linkove na stranice u kojima piše baš to zbog čega joj se prijeti. Googlam ali izbacuje milion nekih stranica da je bila u posjeti, da se rukovala sa ovim i onim, da su nju posjetili... Kako među svim tim linkovima prepoznati one u kojima piše zbog čega joj prijete ? Dajlte stavite nekoliko linkova ko je upućen.
I bolji se kopaju!
ko se igra politike, pogotovo desnicarske, mora racunati na to...