Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gledaj komentara, svi zezaju Hrvatsku a molimo ih za kanadere kada je pozar. Mi gasimo dokle mozemo pisati.
Nije tacno da zezamo . Tuzla ima u ukrajini , mejdan , zavidovici zamisli da neko ukuca pogresne kordinate , samo budala se raduje dok neko pati poz za Hrvacku i Srbiju ima tu normlane raje hebes budale >-NIKO NE ZNA STA SE OVDE DESAVA A SVI SE PRVIMO PAMETNI I POBJEDIK CE PISATI ZA IDUCE NARASTAJE -
Mi kanadere nemozemo kupiti od legitimni, koliko vec blokiraju vladu i institucije, o srbendama.netrebam dodatno nista reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eksplodiralo 120kg eksploziva a nije bilo eksplozije?
Jedem vam mater imajte poštovanja prema komšijima malo pa koji vam je krac mržnja samo stvara više mržnje nigdje nećemo dogurat nije ni čudo da smo nule u Europi
Kakva sreća da padne na livadu i da bomba ne eksplodira
Zelenski gađao Milanovića!
toliko ste ''stručni'' da se razumijete ko Mara u kriv i samo gatate šta bi to moglo biti?? Nije ni čudo kad vam je luda Kolinda jedna od zvaničnica NATOa, mislim žena luda? A koliko je još takvih'
A vi laganini provirujete u rupu, niko evakuisan nije. Ma bravo.
Cuvajte se braco Hrvati. Vrebaju sa svih strana!
Koja glupost. Penzionisani hrvatski ratni pilot se smije na njihove izjave za bombu i kaže da nema šanse da je bila bomba, a vi još objavite te njihove gluposti.
Ma nije to nista Hrvati u BiH pate izborni zakon je bitan hahaha
Pitanje za milion dolara: 1. eksploziv slučajno nije aktiviran znači Ukrajina zalozila Hrvatsku s ciljem da se NATO uvuče u rat moguće uz tajni dogovor s PVO Madjarske i Rumunije. 2. eksploziv namjerno nije aktiviran tada se radi o mafijaškoj opomeni Putinovih sektaša.
Da nije srebrna malina prodavala bombe?
Kako se niko nije sjetio da dopiše 4c pored one petokrake prije nego što je tv ekipa stigla.
Lupaju... Kazu eksplodirala bomba od 120 kg pod zemljom.. Da je eksplodirala bio bi krater bez letjelice a ne iskopavanje letjelice.
Ovo se zove vaspitna za bezobrazluk, a sledeća raketa je neki modifikovani, unapređeni Iskander koji ispaljuje raketu u dometu od par hiljada kilometara. Ali dobro odbranićete se vi od toga vi ste sila zato što ostali imaju pištolje na vodu i kestenje.
iz drona prešli na letjelica a ono raketa 👍🏻
Sigurno na BOMBI piše FORTENOVA GROUP !!!