Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvijestilac .. vise ovi komesara, specij.posmatraca, izvjestilaca punracku, Neka nas izvijesti jesu li pronasli Inzka gradjani zabrinuti nema ga nigdje, neko se oglasi ali lika nigdje zivog..
Pa dobro, dva člana će biti tu, treći ne mora ni da bude jel se ionako neće ni za šta ni pitati. Kao da ovi iz EU ne znaju ko je kabadahija sa crnih lista. Njemu će eventualno sankcije nabiti i EU kad za to dođe vrijeme. Mada realno boli Dodika patka, on je sve pare prebacio na račune u Rusiju (poput Miloševića) pa kad zagusti, Vožd ode. I neće njegov nježni sin Igor držati pušku, a ne ne! A vi bedo gdje će te??? E to je pitanje!!!
A šta ce Preda da preda? Da se preda Komšicu u vrtlogu strasti?
neznam sta ce i ovaj dolaziti,ovdje vise nema pomci
Još jedan koji će izrazit zabrinutost.Mogo je to i od kuće,nije moro dolazit.
On došao tek na 10.januar
Doodik necedoci prepio sinoc.