Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da smo mi preživjeli vaša sranja, za drugo manje - više.
Kad se samo sjetim one monstruozne laži iz rata, upravo ove TV kuće kako u Sarajevu srpsku nejač bacaju lavovima, dođe mi da povraćam!!!
ma oni lazu dok zinu
Vam Mi sve nazad !!! Ne sikiraj te se !!! A vi sto se nas tice lazite i dalje te vase Ovce po Srbiji zato se i najgledanija televizija u Srbiji!
zaboli me racku za Vaase izvinjenje i bez konkretnih primjera to su samo prazne rijeci od isprobanih i dokazanih licemjera najgore vrste a koji su sve te uvrede i nipodastavanja radili planski i sistematski u gebelsovom maniru...sada bi vama pasalo da se prikazete euniji kao mirotvorci a i dalje dodu pumpate politickim viagrama ne bi li kako shebao i razvalio bosnu, a u njega srce puche a kuhurac ni habera...
ma zezamo vas...... sta ste se odma primili, ha bosnje? :D
Popisham se na njihovo izvinjenje !
Jel to ono izvinjenje Radovan karadzic stile sa suzama i molbama za oprost pa kasnije tvrdi da je nevin. Osim toga nisam nesto raspolozen za to izvinite sto smo podupirali totalno unistenje vase nacije kroz nasu propagandu.
Da ne bude izvini ko u mene Borisa Tadica-jucer se kao izvino,a danas i sutra se izvinem Dodiku zbog izvinjenja muslijama...
Priznajte da ste pocinili genocid prvo
Ako neko pokuša unutar stručnjaka za cenzurisanje na sarajevo-x.com da obavi cenzuru, predlažem narode da se preselimo na \"VOICE OF RUSSIA\" na \"SRPSKOM JEZIKU\" ... jer tamo nisam primijetio da je ikada iko posljednjih nekoliko godina uspio cenzurisati neki od komentara ... ( vjerovali ili ne )... ali to nije preporučljivo za onoga ko je fizički prisutan na teritoriji Ruske Federacije.
STRUČNJAK ZA KULTURU POPUT NATAŠE KANDIĆ: Hej \"Sarajevo-x.c...\" iz tvojih komentara o vulgarnosti i smisla za kulturu dijaloga, i iz tvog nika, može se zaključiti da si ti jedan od onih saradnika iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
Lociram ti se staroj u pak.su svake noci
KO JE KRIVLJI ??? Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je krivlji ??? komandir ili ministar ??? Ko je krivlji od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili neki viši \"organ\", ili ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I VJERSKE POGLAVICE: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i vjerskih funkcija ( poput tužioca Milorada Barašina koji odgađa procesiranje skupocjene Dodikove bande) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini nema više pravih policajaca ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
Da nije malo kasno ?Unosili mrznju i sirili lazi ,a nakon 20 godina izvinjenje....?!Haram vam bilo i ovog i onog svijeta!Dabogda docekali nasu sudbinu!
rts je mala maca za ftv