Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna SRNA dobro da demant nikad nema snagu poput originalne vijest. Usput receno, vi u Klixu ste olos koji nas smara njihovom propagandom.
Uvecati laz jedno deset puta pa opaliti po postenju Muslimana da se medjusobno koljemo jel.. platio jel. lopov ili nije ?? Mamu vam olosku , Da je sve ovo istina davno bi mu precvikali zice..!
Genocidna propagandna masinerijo
Pa i u nas narod placa struju aluminijskom kombinatu pa nikom nista.
Već ranije sam rekao: Muftija Zukorlić = ZMAJ OD SANDŽAKA!
Pahomija iz SPC, koji je prije šest godina, što zbog zastarjelosti, što zbog navodnog nedostatka dokaza, oslobođen optužbi da je seksualno zlostavljao četvoricu maloljetnih učenika Bogoslovije, sada je optužio Nemanja S, takođe nekadašnji učenik Bogoslovije. Sve to desilo se, kako je rekao za „Novine vranjske“, još prije devet godina, a do sada je ćutao „zbog straha i sramote“.
ja u Mostaru cvikam zice I za dug od 300 maraca....
ZA SVO ZLO NA BALKANU, KRIVA JE SRPSKA CRKVA KOJA NIJE VJERSKA ORGANIZACIJA NEGO T.E.R.O.R.I.S.T.I.C.K.A VELIKOSRPSKA ORGANIZACIJA KOJA REGRUTUJE T.E.R.O.R.I.S.T.E I SALJE IH U OBJEKTE PO BIH, HR i CG DA RUSE IZNUTRA TE DRZAVE. INACE STO NAM SRNA NE PISE MALO O ONOJ MECKI KOD POPOVA ZILOTA SPC OD 200 ILJADA EURA?
Elektrodistribuciji" u Novom Pazaru Fakultet za islamske studije, džamije i Mešihat, duguju blizu pet miliona srbijanskih dinara, odnosno blizu 45.000 eura. ----------------------------- JOJ OVIH C.E.T.N.I.K.A JESTE IM ZUKORLIC NABIO KOMPLEKS? ETO SAD CE TE MI GA "ZGADITI" VI C.E.T.N.I.C.I ZATO STO TE INSTITUCIJE KOJE NISU NJEGOVO VLASNISTVO NISU PLATILE STRUJU? PA KOLIKO JE TO ZAPRAVO OBJEKATA, TO MESIHAT, DZAMIJE, FAKULTET ITD? PA TO JE NJIMA MJESECNA POTROSNJA. JE LI VAS TO RISTO DJOGO UCIO?
Tipicno !!! Cim kazes nesto sto se ne slaze odmah si Srbin, izdajnik i nesto drugo. Prvo nisam Srbin, a drugo da su ga htjeli ubiti to bi vec uradili tako da je ta prica samo dobar izgovor da uzima od naroda sto vise (a sto i ne bi kad su takvi levati poput tebe koji ga podrzavaju).
GENOCIDNA SRBIJA BARBARA JE DUZNA ODSTETU OD "30 000 000 000 (trideset milijardi) EURA" DRZAVI Re.publici Bosni i Hercegovini za sve sto je unistila za 4 godine u RBIH- ! R E V I Z I J * TUZBE PROTIV SRBIJE BARBARA, ZAHTJEVATI PRAVDU I ODSTETU !
Ista ona agemcija koja je govorila da muslimani sami sebe granatiraju u sarajevu, da Nedzad Salkovic i Hanka Paldum drze logore, da je Bosna takozvana itd.
samo brisite komentare nece vam to pomoc, bando hohstaplerska
Ides lagano u mp 4 djubre C.etnicko
normalni nikako. Cije vi usluge koristite ccc
Pa mora insan vozati blindirana auta jer bi ga vi Srbi davno koknuli kao sto ste i prije svakog ko digne glas u interesu svog Bosnjackog naroda. Sjeti se samo Spahe, Bijedica o, onog magistra iz Celica i mnogih drugih.
Duguju !!! To je ono sto je bitno i ono sto je poenta jeste da ne vracaju novce (tj. pojedinci) koji koriste svoju poziciju da bi imali sto vise preko ledja Bosnjaka u Sandzaku. Ali ste vi svi glupi da to vidite jer ste optereceni mojim, svojim, njihovim, njegovim, ovim i onim da ne vidite realnost i podrzavate da on ne placa struju a da voza najnovija auta.