Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 godina... pa vi veci turci od nas haha Jos malo vi se sami raspadate, otisla crna gora, otislo kosovo, ode vojvodina i sandzak ... j e bote i smoki ce veci od vas biti :D
lijeni sosoni, pun ih grad a, samo se 100 prijavilo da glasa za maticu srbiju.
hvala ti majko sto nisam soson/srbijanac!
@ gnjido bezimena (sandzo) zaradi na mami svojoj para, drugi biznis vama nije poznat. ide para u kucu...
zasto ne napisete kakav je grafit ispisan, ko se tukao, pa nije ovdje predizborna sutnja ovo je BiH nije smrdija, vidi se da ovaj portal uredjuju krst.asi, ma.me vam ga krs.taske
Pošto BiH nema prijatelja u srbijanskoj politici osim gospodina Jovanovića onda najbolje da pobjedi onaj koji i govori što svi misle. Jedino me strah da će i Toma ako pobjedi okrenuti ploču pa će kao i Tadić na riječima podržavati suverenu BiH a navijati za krnju veliku Nokiju.
kad bi vama zadojenim malim titinim podrumskim pijavicama svijetlile oči Sarajevo bi izgledalo ko Las Vegas.
Nije on retard nego si ti slina
J.e.b.a.l.i. ti \'šošoni\' mamu č.etaljsko-partizansku, gnjido mala.
Ajde probaj malo za razliku da pricas u svoje ime, a ne da lupas fraze koje si pokupio na forumima ovde. Sandzak nikad, ali NIKAD nece biti samostalan iz jednog vrlo prostog razloga: Ta tkzv. samostalnost bi trebala dobrim delom (30-40%) da ide preko severa Crne Gore (kao 1945), koliko je takva misao moguca Jusufe? Broj Bosnjaka u toj pokrajini lezi oko 50%. Vojvodina je vecisnki Srbima naseljena (2/3), od ovih ostalih dobra polovina nikada ne bi dosla na ideju odcepljenja, kolika je sansa Jusufe da se jedna takva oblast postane automna? Crna Gora je posebna stvar, ali to ti ne mozes da razumes, jer nisi procitao ni jednu Knjigu. Kosovo jos uvek nije priznato ni 50% clanica clanica ujedinjenih nacija, gde smo mi priznali nezavisnot Kosova Jusufe?
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)
evropa vas je spasila 95 sad vas nebi niko spasio preko drine bi vas protjerali za 24 sata to vi dobro znate!
@za ove Alo bre Muzafire, kako ti se da lupati takve gluposti. Pa budi srecan da vas ima slepce, da jos uvek imas privilegiju da se slovis \"Bosnjakom\". Cale ti je bio Jugosloven, djedo jednostavno musliman, pradjed neko trece sranje, i tako da ne nabrajam do Kotromanica, jer upravo kod Tvrtka prestaje moje postvanje prema ljudima koji sebe iskreno smatraju Bosancima - Bosna ovakva nece opstati.
@2.5.1992 Koji si ti retard...Kretencino!
Da Bog da ih NATO opet bombardovao ...
Brate stisni pa se odvoji 94 smo dosli do banjaluke pa vas spasi deyton,vala ovog puta nece vas nista izvuci tako da sto prije trazite ocjepljenje da vise vratimo ovu zemlju bosancima a beograd turcima...