Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da pobjedi kod nas SDA i eto ti ga k'o pred rat...
Idemo HDZ i u BiH izglasati
@Ovosveja2072 Na balkanu je davno prosao rat,talovi su na najvisem nivou a levatima se prodaje ratna prica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodo vi sto najvise kukate ako ne izadjete 15. Novembra automatski dajete glas sadasnjoj vlasti. Znate sta znaci ne izlazak na izbore. Evo vidjeli smo kako je prosla pozicija i u srbiji i u Hrvatskoj totalno su smakli opoziciju i zauzeli potpunu kontrolu na vlasti. ZATO 15. NOVEMBAR SVI NA IZBORE !!!
@KraljevinaBiH @ u Srbiji izašlo 48% . Imaju redovnu vojsku uhljeba, lizguza i ucjenjenih. U BiH je još gore, baci kost među gladne i glupe cuke u vidu nacionalne ugroženosti i druge gluposti.
@KraljevinaBiH ima nas sasvim dovoljno za start sveobuhvatnih protesta na jesen! Revolucija Jedina solucija! Krece iz Tuzle.Ukidamo sve ovo sto vidis oko sebe.Ne bacaj svoje prezime uzalud, na nastimanim izborima!
Svako zanimanje je vazno. Pjevač ili kopač, svi trebaju biti ravnopravni.
kakav smo mi narod, molimo Boga da u hrvatskoj pobijedi lijevica al zato kod nas desnica razvaljuje. prvenstveno mislim na stranke za koje glasaju Bošnjaci
Kod nas se Hule kandiduje ispred SDA 🤣
@Fundament Moj pradjed osunecenii... 9-oro djece...djed 7 otac moj 2...smanjuje se, sta pricas ti ?! Mislis Tito zabranio stancanje? :D hebem i vaaam mamare pogane! Tito platio skolovanje...a Bakir daje cvaju mjesecno za dijete, a otac mu mora skupljati za bus kartu :D Mrsssss! Neimadoh vise komentara tamo da ti ostavim ..smradu!
E sad nije bio los ovaj mandat Plenkovića, ali ipak nije to dobro jer je to ipak kradeze
To je maskembal kakve fukare predstavljaju narod na svim nasim prostorima bivse nam voljene SFRJ.
Sto ih blatimo ko da kod nas u “saboru” sjede intelektualci isl.
Nacionalni Sport kod Bosnjaka je blatiti druge. Stvarno ste saka jada.
Tacno sto neko napisa - puna im usta revolucije a zaokruzuju isto. Ustvari su problem oni koji ne glasaju, kao i kod nas..sve pametnjakovici koji cockaju u kuci ili po kafanama.
Mani se ti prica o pjevacima i zabavljacima. HDZ je hvala bogu pregazio SDP. To mi je najdraze
seoskavaralicaFADILi prije 0s @KraljevinaBiH ima nas sasvim dovoljno za start sveobuhvatnih protesta na jesen! Revolucija Jedina solucija! Krece iz Tuzle.Ukidamo sve ovo sto vidis oko sebe.Ne bacaj svoje prezime uzalud, na nastimanim izborima!
u zagori na izvoru rijeke cikoleeeeeeeeee. Jadni Balkan.
Pa kakve su ovo vijesti. BiH ne pripada EU da smo se sad zabrinuli za susjeda. Mi smo u jako teškoj situaciji. Putin je izjavio da je BiH njegova zona uticaja i da ulazak u NATO pokreće pitanje sigurnosti. Samo onaj ko ama baš ništa ne konta, ne razumije šta to na diplomatskom jeziku znači. A ovi u EU će sad odlučivati o bilionskom fondu za obnovu poslije pandamije i dolazeće recesije.
Davor Dretar Krele
Bravo HDZ, ovo je prilika da se rjese desnocarskog smeca i nek sa SDP formiraju vladu ko u Njemackoj.