Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mickey teritorijalno je tako,ali ta teritorija je ustvari jedina teritorija u nasoj jedinoj,nedjeljivoj ,neunistivoj BiH gdje su tzv srbi i hrvati(pravoslavci i katolici iz BiH)zivjeli nesmetano bez da ih iko uznemirava i protjeruje,po tome je to 23,1 % posebna teritorija.pozdrav Bosancima i Hercegovcima ma gdje bili.
Mislite proslo je toliko kroz Hrvatsku?
Syrioatia.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/739043
vratit gamad svu nazad u pustinju.
Gdje su podaci o tome koliko ih je zatrazilo azil u hrvatskoj, srbiji i bosni? Dajte mi to...
Ušlo 149 818 ljudi a napustilo 149 818 ! Bilans 0 . A u Bosnu je ušlo 23 čovijeka a napustiti zele 2 000 000!
Naravno da je bolja (sto i nije nesto tesko za postici). Uz to pametnjakovicu Hrvati se ne moraju slepati nikome kad mogu slobodno u bilo koje vrijeme sjesti na bus i otici u bilo koju EU zemlju. Ja razumijem onu da je tuga laksa u dvoje, al treba ipak biti malo realan.
Crni Znas li da je vanjski dug Hrvatske veci nego bivse SFRJ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Polovina od toga što je prošlo kroz Srbiju... pa šta sada?