Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska posla i ovaj svicarski ljigavac
hahahahahaaaaa
Kako kažu braća Bošnjaci, pravda je spora ali dostižna. \"Zli Srbi\" ispadoše jedini kurčeviti borci protiv kriminala i američke spletke.
E moj Hašime.Možeš se ti sad kriti iza bilo koga i bilo čega. Ti si gotov i ništa više neće biti kao do sad. Znali su oni ko si ali sad je to saznala šira javnost. GOTOV SI zlikovče
teorija zavjere?
@monitor koje zlocine? i da se dokaze ja necu vjerovati, zato sto ne vjerujem srbima a sve to dolazi od njih srpski mediji stalno pricaju o tome, ma p...e, monstrumi, zar je moguce da postoji neko gori od njih, eeejjjj srbi budite se thaci ce vas jjeb..:)
zašto sebe ovaj Thaci poistovjećuje sa Kosovom? Kao da će EU i SAD ukinuti nezavisnost Kosova zato što je on kriminalac. Thaci će odgovarati za svoje zločine, a to neće nimalo oslabiti Kosovo.
Zmijo, dugo ste glumili nevine zrtve, vrijeme je da svijet vidi vase pravo lice! A nezavisnost te tvoje kvazi drzave mozes da okacis macku o rep, cak ni tvoja braca muslimani sirom svijeta vide ko ste i sta ste i nece vas priznati.... oteto je prokleto, sve ce da vam se vrati!