Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel' i njemu Milanović orden dodijeliti ?
Covic mu je vec pripremio svecani prijem u Zagrebu sa Zorangutanom. NE mogu da vjerujem nositelje EU vrijednosti kada prave svecani doček ZLOCINCIMA, a iza njihove hzhb su svuda ostali krvavi tragovi. Sta slavis??? Dretelj, Gabelu, Heliodrom, Ahmice,Vranicu, Stupni DO, Vrbanju i Crncice kod Bugojna itd ???
@Uskoplje vi ste poznati da udarate s'leđa, u najtezem momentu, likvidirali ste komplet stozer HOS da postavite KOS TUTU, BOBANA, ŠUŠKA ITD i da uđete i izazovete sukob sa Bosnjacima. Prvo ste u od Prozora krenuli, pa raketirali srediste Zenice, dok nije plamen buknuo. Ne čudi nas saradnja sa Dodikom, tako ste i u ratu surađivali, samo nastavite...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djaba ti sve kad moras zivjeti kao presudjeni ratni zlocinac. FUCK YOU.
i na onome svijetu u Dzehenemu -Paklu bit
Nemaju ti savjesti. Njemu ce teze biti sr_t u gace, jer su ga razguzili sa belegijama od 30 cenata. Nije njemu problem savjest.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvo i prvo, odslužio je svoju kaznu, i NISU mu pravili nikakve dočeke, sinoć su ga u Splitu dočekali samo članovi porodice!
Halo ljudi fino piše da je odslužio svoje.
Kaze da se kaje, eh sad dokazi
Petković je osuđen, odslužio je svoju kaznu. A što je sa Cikotićem, jel u zatvoru zbog logora i zločina u Bugojnu ili je u ministarskoj fotelji?? Pitam ove što zagovaraju građansku BiH???
kad izadze, nece moci vjerovati kako i cjela BiH kao da je sjedila sa njim 30 godina na jednim mjestu. zlocin ocekivao leteca auta..
Vllah prve klase
Namešteni procesi, k'o i za Srbe
Sretan povratak doma. U boj za narod svoj! Pozdrav iz Vrhbosne!
I kaze nisu Hrvatska i Srbija bili u BiH AGRESORI
Dejtonski mirovni sporazum je potpisan između Republike Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Savezne Republike Jugoslavije. Pa sami protumačite zašto bi neko potpisivao mirovni sporazum ako nije bio zaraćena strana. Slika: https://balkans.aljazeera.net/wp-content/uploads/2015/12/dayton10-pixsell_main_0.jpg?resize=770%2C513
Herceg Bosna nije paradrzavna tvorevina, niti tzv., vec ona koja je sa R BiH potpisala Vasingtonski sporazum….
Nije tačno. Nigdje se ne spominje takozvana zločinačka paradržavna tvorevina Herceg-Bosna. Potpisnici su: Premijer RBiH Haris Silajdžić, Ministar vanjskih poslova RH Mate Granić i Predstavnik BH Hrvata Krešimir Zubak. U sporazumu se spominje Zubak kao predstavnik BH Hrvata, znači bez ikakve funkcije i formacije ili institucije. Kao sporazum pobunjenika i Vlade.
Usput, ta tvoja takozvana zločinačka paradržavna tvorevina Herceg-Bosna nije nikad ni postojala osim u zaglavlju formulara. Ništa više nije ni imala. Prema tome nije ni postojala.
Bosanski islamizirani Srbi su okruženi Srbima. Pothurčeene bosančuge ginu po bauštelama svaki dan jer su neobrazovani.
Više je islamiziranih Srba izginulo u ovoj godini u raznim nesrećama po bauštelama nego u vojnim sukobima devedesetih.
Još da u zatvor uđu zločinci nad ostala dva naroda biće dobro
Serem mu se na život i svim zločincima, mora da će i u crkvu da se pomoli, kao i svi što zbog vjere ubiju drugog
Nit je koga ubio nit je kome to zapovjedio a civilni dio HB nije procesuirao zločince odnosno štitio iste, Dragan Vikić je imao njegov broj i zvao je svaki put kad bi zafalilo sredstava i uvijek ih je dobio.