Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemoš snimati filmove a ono u pozadini zagrebačka banka.
Tako i treba!
Ogranicili su broj kruzera na 3-4 dnevno-Dogodine ide novo smanjenje. mada agencije kazu da ce pristajati u cavtatu i autobusima ih prebacivati.,Najljepse mi je u 4 mjesecu otici, nema toliko guzve, jesti u gruzu (nije skupo ) i popodne krenuti nazad uz svracanje u "Kapetanovu kucu" na kamenice i rozatu!
hebeš turiste ...ne moraju ni trošiti novac...nek samo hodaju poo stradunu i slikaju se....
Pitanje za klix.ba. S obzirom da ste cijele sezone kopirali članke sa indexa o propasti hr turizma, zašto niste objavili službene informacije od prije 2 dana u kojoj je Hr turizam rastao oko 7% u dolascima i 15% u prihodima ove sezone, najviše u Europi. Zar vas nije sram stvarati lažnu sliku kopirajući samo portal mržnje i prenoseći lažne brojke.
Jeste li očistili fekalije iz mora?😁
Kad ima države sve je lako
Lijepa vijest, bravo za gradsku upravu Dubrovnika!
jako mi je bitno!
Viva Dubrovačka republika.
Bankomati nisu bili ni prije 100 godina, pa šta će sada... :-D
Samo gotovina :-)
Ante okani me se svegati. :)
Nikad im mjesto i nije bilo tu.
Još jammer za signal mobitela i eto ko u doba Raguse.
Jesu namastili ovu ulicu
Podržavam, za serekeše nemam milosti. Osim što narušavaju izgled samog grada, na bankomatima banke masno zarađuju uzimajući veeeeliku proviziju prilikom dizanja para, a ljudi naivni, ne paze pa popuše. I sad će krasti, samo neće u centru grada gdje je najveći protok ljudi. Bravo za Dubrovnik!