Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/josip_boljkovac_odbija_hranu/434146.html A Boljkovcu nisu prekršena ljudska prava??
A jeli li ti ugrožao ičija? pitaš se sad .Sad je kasno prika..... Nego da hoće i u BiH krenuti kao u Hrvatskoj.......
vidis skutore kako zavrse oni koji otvaraju svoja pogana usta naspram bosne i bacaju poglede na ovu lijepu zemlju, uzalud skotore si lajao onda, evo ti polako ides pao su nisko, ponizen si al to je Bozije obecanje silncima na ovome svijetu ih ceka sramota i ponizenje a na onome patnja nesnosna, a skutore kada si lajao na bosnu ja da se pitam ti bi meni bio u lancima okovan i u tamnici podzemnoj kao u srednjem vijeku i jeo otpadke ljudski otpadu i sljamu skutorski i upamtite skutori nikada necete osvojiti bosnu ili joj uzeti dio teritorije, uzeli ste nase primorje zato jer vam ga je hrvat tito dao na avnoju inace ni to ne bi uzeli od nas, raduje me tvoje stanje srce mi veliko kao nas simbol grada sarajeva sto ponosno stoji u centru grada katedrala sarajevska preko puta strosmajerove crkni skutore sanaderu