Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Josipović: Slovenija bi nam mogla uzeti dio mora Arbitražom bi Hrvatska mogla izgubiti dio mora koje bi pripalo Sloveniji, kaže predsjednik Ivo Josipović u intervjuu Jutarnjem. Kao veliki hrvatski vanjskopolitički problem istaknuo je BiH, a posebno \"ideju dijela bosanskohercegovačkih Hrvata kako će Hercegovina jednom ući u sastav Republike Hrvatske. Ta je fantazmagorija izuzetno štetna za bosanskohercegovačke Hrvate koji čekaju taj imaginarni dan, umjesto da sami pokušaju dohvatiti poluge vlasti u BiH\". U dobrom intervjuu založio se i za ulaganje u vojsku, misli da ćemo morati slati još vojske u Afganistan te kaže da ne može ići u Bleiburg dok ga se koristi za povijesni revizionizam. Za suradnju Hrvatske s članicama EU rekao je, što bi se moglo shvatiti i kao generalni postulat njegove politike, Josipović kaže da trebamo \"birati prema našem interesu i prema mogućnostima da kroz njega ostvarimo legitimne i dohvatljive političke i gospodarske ciljeve\".(20.02.2010.)
Mesić kršten u srpskoj crkvi http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/30910/Mesic-krsten-u-srpskoj-crkvi
Ovo je presjednik. A ne ko ostali Balkanci ...
da ovaj dodze unas smjenijo bi po drzave
Hrvatska je 100 godina ispred nas. Oni kad kradu klepe po 100 miliona a u nas su Zlaja i Damir tražili samo 1 milion.
Mi još ništa državno nismo prodali a nemamo ni nekih velikih dugova. A pošto su vaša ostrva i obala. Kažu uskoro će krenuti rasprodaja.
ovdje je crnjak :)
U Hrvatskoj nema nekih promjena, to su sve sjene od mguchih promjena. Hrvatska je pred bankrotom, a rulja kad se nahushka gladna, mozhe biti gore nego u Grchkoj. Inache, kao vi u Bosni, kako je kod vas??
aSAS
Ma ja bolan, to je pravi covjek!
bravo..samo nek ih smijenjuje
hrvatska je 1000 godina ispred nas :) Ovo kad se kod nas desi...