Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim ljudima preko 50 zabraniti da vode velike firme, koje imaju 100+ zaposlenih. Jer ti matorani su spremni na sve kako se grobu bliže. Firme dati mlađim ljudima.
Ako ih izlevati na kauciju ok, ali ako bude u engleskoj u muriji trazice sam da ga isporuče kada vidi kakvi su uslovi. U Hrvatsko pošto ima cifru proci ce poput stepinca kao bubreg u loju.
koliko god pljuvali po njemu,dobar je covjek,radnik. tolike ljude zaposljavao i hranio,i sad odjednom on kriv za raspad sistema. sta je sve prethodne godine?! cista namjestaljka...
@pacijent123 pravi si pacijent, i bake zaposljava ljude
Svi su pili njegovu Janu a sad seru po cojku
Cim se ovoliko navaljuje na covjeka, tu nesto smrdi. Covjek je stvorio privrednog giganta i nije bio marioneta vlasti. Sad ispasta zbog toga, a vladi trebaju pare koje Todoric ima. Treba ga za ministra trgovine postaviti, a ne hapsiti. Zna covjek napraviti pare.
Pametan covjek ! Zar je pravio gigantske pare da bi bio u zatvoru. Nego nek se zna...nije on kriv za raspad Agrokora. Na njemu se kola lome ...hajmo dalje... jos krivaca ?????
e ovako pleme nagradi.. one koji se trude
Todoric je vrijeme bio upozoren da se finona miru spremi razguli tamo gdje ce mu biti najsigurnije
Koga briga za Todorića i cijelu hr atsku vladu, narod pita, ko će vratiti opljačkane milijarde koje iznose pola jugoslovenskog ino duga.
Ma otkud mu novac za kauciju? Lako je meni za njega, šta ćemo mi "OBIČNI SMRTNICI".....
naravno da ce se usprotiviti