Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer ste gubitnici! Uvijek silu prosipate a misevi obicni...nije to sve, izgubicete vi i vojvodinu pa ce nastati balkanski mir.
Malo mu jednan poraz na Kososvu polju! Prava budaletina!
ovi Srbi fakat nisu normalni, u svemu se mora pomenuti Sarajevo !
AKO IMA IKAKVE PRAVDE SVO ZLO JE KRENULO IZ BEOGRADA I TAMO CE ZAVRSITI.srbi SU MISLILI DA SU NJIHOVA DJECA SKUPLJA OD NASE.SAMO RIJEKE srpske KRVI KOJU srbi PROLIJU RATUJUCI SAMI SA SOBOM(mislim na gradjanski rat tamo daleko)MOGU DA IM PREDSTAVE VUKOVAR,SARAJEVO,SREBRENICU I STOTINE DRIGIH GRADOVA PO HRVATSKOJ I BIH.srbi MOZDA MISLE DA JE NATO BOMBARDOVANJE NAKGORE STO IM SE DESILO,A NAJGORE TEK DOLAZI...KREMANSKO PROROCANSTVO!!!!!!!!!!!!!!
@ŽIVKO JOŠILO NEMOŽEŠ SE SAKRITI, SA OBADA SI, STRANKA TE PRATI
Ovaj put gubite Kosovo ! Nije mi jasno kako neko ko se posrao toliko puta na neduzne ljude moze i dalje da sere iz supljeg u prazno! Ni srama, ni stida za sve godine krvi, patnje i nepravde Srbije prema drugima! Neki ljudi bi zaista trebali uzeti historijsku enciklopediju Balkana, pa pricati o nekom novom ratu koji niko vise ne razumije. Kada Srbi priznaju sta je njihovo, a sta nije, bilo bi svima lakse, jer dosta je bilo agresorskih i genocidnih tortura srba nad drugim narodima balkana. SRAMOTA!
Dačiću, budaletino! Pa Istanbul je više vezan za Kosovo nego za BiH... Na Kosovu ima još onih pravih turaka, tačnije u Prizrenu... A Istanbul je uvijek uz njih. Dačiću, Dačiću... javiće ti se sada ubrzo iz Turske.. ne diraj mečku za pi.ku!
Sarajevo x najsmrdljiviji sajt i najveci podsticac mrznje. Kao prvo, naslov je potpuno izvucen iz konteksta. Malo procitajte tekst. Jao jao stoko balkanska
I za to me zaboli.......
MOŽEŠ KU@C NAPASTI, ŠTO STE HORGALI HORGALI, PA DAVNO BI VI NAPALI I POBILI DA MOŽETE, POKLOPITE SE UŠIMA KOROVO JE NEZAVISNA DRŽAVA. HTJELI STE OD DRUGIH DA OTIMATE, TRAŽILI STE GLEDAJTE !!
A sto nisu branili Kosovo od 1989 do 1992? Mislili su da ce proci lako sa Albancima pa su krenuli na Hrvatsku i BIH. Neka i oni osjete kako je kad ti neko okupira dio teritorije, bili to Albanci ili Amerikanci. I siguran sam da nisu oni komunisticki zlocinci gradili veliku Srbiju da bi danas i zapad postovao teritorijalni integritet srbije. Nemam nista protiv onih kosovskih srba koji zive u bjedi, ali neka znaju da je Beograd kriv za sve sto im se danas tamo dogadja.
Najvisa svetinja je Cast; Najvece blago je Sloboda; Najvisa duznost koristiti Otadzbini; Najveca cast umreti za Otadzbinu; Najlepsa vrlina Vernost Otadzbini i Casnoj Reci; Ceo jedan narod, kao i svaki covek, ako nije kadar, da u zastitu svoje Casti i Slobode, rado zrtvuje sve, pa i sam zivot, nedostojan je da zivi.
Bošnjaci b.a.l.i.j.e su uvijek više voljeli srbe nego muslimane, samo zaboravljaju balave b.a.l.i.j.e koje se opijaju sa svojim haverima srbima i prežderavaju krmetinom misleći da će biti tako multikulturni, tolerantni i tako pokazati \'\'kako nisu oni radikalni muslimani, nego oni poželjni, evropski\'\' da će ih to sve što čine i uvlače se duboko u vlaški šuppak, spasiti od četnničkog noža i kame u sljedećem ratu ! ali varaju se, zaboravljaju ti balavi bošnjaci, opijeni i naderani krmetinom, slušajući milozvučne pesme srpskih pevaljki, da bi bili pošteđeni u nekom streljačkom stroju, da bi bili izdvojeni i spašeni, i da ne bi završili u mas.ovnim g.robnicama...varaju se jadnici, ali kad se ( ako se ikad ) osvijeste tada će biti kasno, i tada će vjerovatno gledati u iskopanu rupu, sa rukama na leđima i čekati da ga njegov srbin haver, počasti još jednom ..tada metkom u potiljak ! Već ste glasali.
uključite struju Milanki Kovačević na Ilidži.
bravo AK 47 , ovaj zadnji komentar ti je za nobelove nagrade ...svaka cast...
nas veže sa Srbima samo mas.ovne gr.obnice, lo.gori, pa.tnja silo.vanja, mu.čenja, paljen.je sela i gradova, ma.sovni zl.očini, genocid, eto to je ono što nas veže sa Srbima samo je poenta u tome što su Bošnjaci uvijek žrtve svega ovog nabrojanog... tako su kao i ti govorili neki moji komšije \'\' šta nas briga za Vu.kovar, ko ih j.e.b.e, nek oni tamo ratuju, kakve veze gore ta dešavanja u Hrvatskoj u V.ukovaru imaju sa nama....dok če.tnnici ne pokucaše na vrata i odvedoše ga....na preml.aćivanje u školu u Bra.tuncu, u kojoj je ub.i.j.e.n.o oko 400 Bošnjaka samo u maju 1992......
ce.tnici vec sada kuju planove za novi gen.ocid nad bos.njacima, zato bos.njaci naoruzavajte se, jer sto vise or.uzja bice vise bo.sne. Srb.i su geno.cidan narod i oni samo jezik sile razumiju...upamti bo.snjace... Upamtiiii