Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koliko se nama cini da je srbija dobila najzad coveka koji ce voditi evropsku vladu.
hvala bogu da i srbija dobije covjeka koji ce voditi racuna o svojoj zemlji
Sad je prilika ,da narod predaHNE !
Koliko natezanja u pregovorima ! Prelomnicom je zadovoljan narod !
Konacno dobra kombinacija dolazi na vlast u Srbiji !
Prava odluka SPS/a! To je put ka promenama !
Za neke je ovo ocekivano i najbolje resenje !
Zasto bi Dacic Srbiju vratio u devedesete, kada je to Tadic ucinio - i to odavno. Sretno braci sa istoka sa novom vladom. Vjerujem da presudni faktor bit SNS koji ce ipak moci obuzdati i Dacica i Dinkica
Ne treba se zbunit. Jedini krivac sto ce Slobin mali postati srbijanski premijer je Boris Tadic koji ga je izvukao iz \"mrtvih\". Uostalom, koliko su \"Demokrate\" unistile Srbije, pokazali su se istinitim Slobin naslijednicima.
Drugi su samo navikli da napadaju, a da ne daju sansu nikome,a kada bi njima trebala ta sansa molili bi samo tako.Strpite se ljudi neka se pokazu tamo kakvi su pa cemo videti.
Ma sta drugi pricali i blatili ovog coveka, mnogo ce bolje Srbijanci proci nego za vreme Tadica.
nije repa bez korjena otac mu je bio dobar udbas i rusofil
dacica ne interesuje nebeska srbija nego majka rusija
Sutra će mobilisati narod da ide na Kosovo.
Ovaj sastav Vlade je odlican SNS-SPS-URS jer ce jedino tako uspeti nesto da se promeni u ovoj napacenoj Srbiji. I zato, verujem u odluke Nikolica da poveri mandat za premijera Dacicu. Ako neki zli jeziki smatraju da ce Ivica da vrati 90.te u Srbiju, samo cu takve da pitam da li bi to isto mislili da im je i DS ponudio mandat za vodjenje nove Vlade...?