Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U problemu?? Čovjek objavio na facebook profilu da je dobio poklon i pita vlade šta da radi sa satom? Samo je bacio lopticu svim onima koji su dobijali poklone a šutili.
Prarim dotičnog i znam šta je napisao. Klixovim poluinformacijama samo maloumni vjeruju.
jedva cekam da zivi zid i pernar u hrvatskoj sjebu hdz a kad oni padnu pocet ce padat sve politicke figurice i u ostatku ex yuge pa i u bosni... a onda, nadam se da ce pametni, sposobni i cistih ruku ljudi zavladati ovim prostorima
Koja licemjerna postavka.Mažnjavaju milijarde a brinu o s kupocjenom satu .Tito je imo takvih da otvori urarsku radnju u Pekingu.
Nek pita Sanadera za savjet u vezi sata 😂
vrati sat i uzmi 500 kuna
Seki Bihorac - Ti si Meni Bila Sve Nocu lutam lumpujem i do zore ludujemmmmmmmmm
taj divni čovjek Ivan Pernar. svijet bi bio i siromašniji i jadniji da ga nema, a posebno mi jugoslavci
I šeik bi da ga malo metne..
Kupi mu kakav fin set
ima Nivea sad na akciji u bingu kod nas :)
Balea
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to ništa. Putinov glasnogovornik Peskov nosi sat od pola miliona eura a patrijarh ruske prav. crkve 30 hiljada eura.
Primio ga jucer Dodik u Lukavici!!
Od odvratne politike je gore i odvratnije samo bezlicno politikanstvo. Fuj!