Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabar covjek, dok mi ostali iza tastatura lajemo ovaj covjek smije da kaze sta misli
stvarno misliš da si ovdje anoniman?
@gooUser10873020x383 Hrabar? nije Covic taj ko trenutno okolo ljude napada vec komunjare koje ocito smatraju da imaju pravo na tudje pare...... Godinama se na isti nacin radi u toj firmi pa se niko nije bunio. Sada kada je sve to na naplatu doslo kao bune se nesto..... debilizam. Trebala se ta fabrika davnih dana privatizovati.
Cuj to Kontroverzni politicar, ako nije iz reda SDA, HDZ ili SNSD onda je kontroverzni ?
Ne, nego ako se ne ustručava otvoreno reći šta misli i pokazati prstom na krivca, e onda je kontroverzni.
Kad ga gledam kao da sam na You Tube .......Soroš ...masoni , harp chemtrailsi hahaha
"Kontroverzni političar" - to je tako lijep epitet od strane mainstream medija za političara koji se u današnjici ne libi reći šta misli.
sto me pali ovaj bad boi
Svaka njemu cast na postenju i hrabrosti.
Bravo Pernar, svaka ti je zlatna :)
nije pernaru do aluminija vec da sukne hdz eju
kriva je sarajevska čaršija, a ne stožerna stranka i njen legitimni predsjednik
Obaj jeste budala ali fakat je istina napisana
legenda,,da je pernara vise,,i u bih politici
Ne bi me cudilo ako ovaj jednog dana bude likvidiran - Hrvatska vlada se vise boji njega nego Srba
AC/DC - Hells Bells slusajte ovo i bit ce vam lakse u zivotu =)
Pernaru jel ti znas da su radnici vecinski radnici Aluminija,znaci sami su si krivi i oni su saucesnici u rusenju firme,lopovi i jedni i drugi,nije mi nikoga zao.Zao mi je starijih osoba koji nemaju sta jesti i kojima treba novac za lijekove.
@vibrator , Nisu većinski. Imaju koliko i F BiH ali nisu davali dobit F BiH. Sve trošili kroz Plate, Nagrade, Otpremnine, Donacije, Poklone, Reprezentaciju,......