Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nemaju druge osim mađarske i ruske. Mađarska im ovaj put sličnija talijanskoj.
754@ Kad budeš imao po onu sa ljiljanima svaka ti čast a tu nametnutu ko jbbe
Nije, vec ljudi koji odlucuju o svemu pa i koju zastavu da okace su se skolovali u zadrugi i farmi. Sve moj do mojega🤮
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta očekivati u zemlji rakije i parizera
cvaraka
Jel realno da ste kompletno svi tupavi, vertikalna zastava Italije ovako stoji, nevjerovatano🤣🤣🤣
Greska je ocigledna. Lijepo je objasnjeno. Zastave se dizajniraju vodoravno. Promjenom polozaja zastave, ne moze doci do promjene polozaja boja.
Prvo proverite informaciju pre nego što počnete da objavljujete, jer ispadate neobavešteni da ne bude nešto još gore! Kao hrvati za rimske imperatore! P.S pozabavite se heraldikom.
Prvo proverite informaciju pre nego što počnete da objavljujete, jer ispadate neobavešteni da ne bude nešto još gore! Kao hrvati za rimske imperatore! P.S pozabavite se heraldikom.
Ionako je sve srbija
Kakve se sve lazi plasiraju ovo je strasno.
Da ste pametni da skinete ovu vest,dzabe se blamirate. Zastava je okrenuta vertikalno i raspored boja je ispravan. Ne širite dezinformacije,i za početak se edukujte...ne pišite sve što Vam neko dostavi. Ispadate smešni.
Bravo Vladi Srbije na efikasnom razotkrivanju laži i očuvanju ugleda zemlje.
Vlada Srbije radi sjajan posao u očuvanju ugleda zemlje kroz brzu reakciju na lažne informacije.
Vlada Srbije radi sjajan posao u očuvanju ugleda zemlje kroz brzu reakciju na lažne informacije.
Vlada Srbije pokazuje odgovornost i transparentnost demantujući dezinformacije.
Koje vi gluposti pisete ne mogu da verujem.Ovo je zvanicna zastava Italije koja se kaci na autoputu ,razlika izmedju Madjsrske i Italijanske je u bojama a najvise u zelenoj. Na Madjarskoj je zelena boja tamnija a na italijanskoj svetlija.
Ne razumijem, ovo je valjda ispravno. Kod italijanske zastave jesu postavljene vertikalno, ali i vertikalno postavljena njihova zastava ima isti redoslijed samo izduženo. Drugačije izgleda mađarska zastava kada se postavi uspravno.
Nepismena Ciganija valjda nisu u skoli pazili
Pa u čemu je problem.Neka mađarsku zastavu okrenu za 45 stepeni u desno.
Nikakva greška fašisti i jedni i drugi a i treći.