Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski terorista.
ako postoji termin islamski teroristi onda treba uvesti termin i pravoslavni teroristi
Oj lane milane. Tiridonda tirida
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucicev besni pas. Pogledajte kako vucic radi kampanju, gostuje po 5 puta dnevno na tvu, djeli drzavne pare tj kupuje glasove, zove telefonom cjelu srbiju, plasira privatne snimke protivnika. pa zanislite da neko u civiliziranom svetu vodi takvu kampanju, rekli bi da nije normalan. Ali srpsko drusrvo se toliko srozalo da je njima to normalno.
Najjace otvorio tik tok profil Vucic i predstavlja Voldemorta iz Harry Pottera kao srbina. Dakle predstavlja jednog od najvecih i omrazenijih zlikovaca iz historije kinematografije kao srbina. Dao glumcu pasos Srbije AHAHAHAHA KAKAV BOLESNIK
Naletješe na sposobnije i ko miševi pobjegoše.
Dobro se kurčio a bio pod američkim sankcijama. Na kraju dolijala lija, a pravio se pametan jer su mu pamet obezbjedili milioni od šverca na sjeveru Kosova.
Taj je u bratuncu vec neko vrijeme
Ali mu je oduzeo dokumenta ahahajaha 🤣🤣🤣🤣
Veli da mu ih kaka banda ne ukrade pa da iskoriste protiv srbije😁😁
Sad ce reci u Srbiji da se krije u Tuzli tamo gdje je i nabavio oruzje. Ali on se ne krije vec razrovari cijelu BiH i rs i federaciju i vadi ugalj unisti ceste sela gradove vodotoke sa svojim pajtosom i vucicevim veselinovicem.
E sad će ga Vučić ubiti kao Milošević Arkana.
Je li krallj parizera reagovao na potjernicu protiv svojeg pulena?
Kako je to moguće kad ,,kosovo,, nije član Interpola? Zapad se baš sere po ,,zakonima,,
''Agenda Srpski svet nastala je kao pandan programu Ruski svet (Russkiy Mir)...ruski su predstavnici insistirali na poistovjećivanju ljudskih prava s vrjednostima tradicionalnog pravoslavlja. U korjenu agende je narativ o ugroženosti Srba na teritorijima izvan Srbije, uglavnom u njenom susjedstvu, na primer u Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj.
Dakle, gdje god bi beogradska „politička batina“ mogla nešto zamutiti, napraviti problem ili izazvati destabilizaciju. Jer sa Srbima u Mađarskoj, na primjer, nema nikakvih problema,i u Njemačkoj ili Austriji izgleda odlično funkcionišu bez mješanja Dačićevog ministarstva spoljnih poslova. Sjedinjene Države ne treba ni spominjati.
Pustili ga niz vodu braca Srbi znaci...
Auuu, čekaj zar Srbi priznaju Interpol, nešto nije u redu
Dodo ga krije u Laktasima, sipa da radi kako treba odmah bi u pretres
Važi li ta potjernica u "šumskoj" ?
'eroj
Zastitnik srpske nejači 🤪🤪🤪🤪🤪
Pa kako zar Kosovo nije dio Srbije čuj kosovska policija zahtijevala od Interpola potjernicu sad je sve jasnije jedino Jovani Jeremić i Mladenu Mariću i njihovim gostima će biti nejasno