Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da bi samo Dodik mogao skupiti potpise hiljadu intelektualaca iz regije da podrze njegove ciljeve i tako redom, svako ima intelektualce na svojoj strani, ali nama vrijeme prolazi a nista se ne rjesava.
Sta imam citati kad vidim ko su "intelektuaci"
Draga Bosno uzdaj se use, i u svoje kljuse. Budi uvijek dobar komsija i prijatelj Bez ocekivanja i bices na mapi gdje i jesi dugo dugo...
Zemlje Eau drze BIH i balkan u status quo i guslaju o EU vrijednostima a kod njih se desavaju najgore stvari i pokazuje se druga strana ekstremna koja za malo da ne uzme primat i zato ameri dolaze .... ocekujem prijem BIH u Nato ove godine a ona tehnika sto dolazi pola je ostaje kao donacija OS BIH..
Bravo!!! Kad Covic ugleda da je gospodin Ivo Komsic potpisnik ici ce mu para na usi od bijesa. Njega se pak nece usuditi optuziti za nelegitimnost pa vjerovatno nece ni komentarisati apel jer bi vise nastetio sebi nego ovom velikom covjeku.
Drugo poluvrijeme sve bliže!!! Znam samo da u slučaju drugog poluvremena BiH će biti očišćena od nacionalista na sve tri strane, tako će oni koji sebe ne vide kao BiH građanina sigurno biti ili kod susjeda ili u ilovači! Možda je i bolje tako nego cekati opet “na spavanju noz u leđa”
Tko je V.K. Zašto si ovo napisao(la) kad znaš da su većina plaćenici.
Nema preglasavanja Hrvata, zaboravite na tzv intelektualce, stručnjake za balkan,prof.ustavnog prava, , analitičare i lažne građane koji truju odnose tri naroda.Ovo su laži i podvale i Hrvati ne podržavaju ove osobe.
Samo ukidanje entitata nastalog na Genocidu donosi trajno rjesenjenje.
Kakv zapad i zapadni politicari ...oni su i napravili propast Juge ....SAMO narod , bez obzira ko je ko, moze promijeniti nesto na bolje ....SAMO NAROD .
Boli Zapad ona stvar za zapadni balkan.
Soroseva intelektualna ekipa. Sve neki propali intelektualci zeljni medijske paznje. 😂😂
Ispade onda bosnjaci nisu nacionaliste, posto cu vecinski i zalazu se za 'gradjansku' drzavu, i to se ne kosi sa nacelom EU, a pljuju na sve sto nije muslimansko ili ti ga bosnjacko, birajte opet sad komsica ako se bude kandidirao, jer zasto birati nekoga ko je predstavnik drugog naroda, odnosno kako on kaze on je za sve, al sluzbeno iz reda hrvatskog naroda, pa onda birate drugog i ebete mu sve zivo jer je bakirov potrcko, vi ste najludji narod u regiji ujedno i najgluplji
Sve jebeni fašisti Reuf Bajrović, Kurtćehajić ... Fuj
Imena.....gdje je pecat?
zapad i njihova realpolitika ce uvijek praviti kompromise s djavolom. nece vam oni nista dati. ako vam je do pravde, morat cete stati na crtu silama zla kad tad. ako vam je to previse, ne talasajte dzaba.