Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je za balkan, ali sigurno nije rjesenje za EU. EU ima precih problema od zayebancije sa islamofasistima !!!!!!!!!
Frenk Da Ten i patrijot su dvije guzice koje prde u prazno ,de ohanite malo
Pa i zasluzio je,dugo nije bilo nagrada
OVAJ SAJT TREBA BOJKOTOVATI JER JE ON NAJVECI SIRITELJ MRZNJE U BOSNI I HERCEGOVINI, A NJEGOVI SU VLASNICI STRANI PLACENICI KOJI ODRADJUJU POSAO RAZBIJANJA BOSNE I HERCEGOVINE.. Njihovi ljudi se pojavljuju pod sledecim Nickovima: Lloyd kaurin AKADEMIK USTAV-1992 Pipo 4EVER, i jos neki I PISU KOMENTARE U KANCELARIJAMA sarajevo-x sa ciljem SIRENJA MRZNJE MEDJU NARODIMA I NJIHOVE PRIPREME ZA ONO STO CE SE USKORO DESITI.. BOJKOTUJMO OVAJ SAJT TAKO STO CEMO KOPIRATI OVAJ KOMENTAR I POSTAVLJATI GA NA SVE NJIHOVE TEKSTOVE KAO KOMENTAR.. PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO..
Tadicev otac je jedan od najblizih prijatelja Dobrice Cosica, idejnog tvorca krvoprolica u 90tim godinama. Tadicev otac podrzava tu politiku. Zar neko zaista misli da je Boris Tadic, uz takvog cacu, demokrata i reformator????
Tebi ko da je kakav turcin mamu jebo pa seres toliko...........i vi ste vlasi cobanski......poluemancipovani u ortodokse genocidne !!!!!! Pa ti sad vidi......ako tebi tvoja glupost zvuci normalno onda je ovo isto ziva istina !!!!!! I cuj molim te Tadicu davati nagradu za toleranciju ljudskost i zajednistvo.......hahahahaha.....dobar vic.....mozda za dosljednost.........ok jer da je dosljedan svojim predhodnicima i da dosljedno ko i oni pokusava unistiti BiH......to stoji !!!!
MI MUSLIMANI SMO POTURCENI SRBI DAKLE OVAJ STO POZIVA NA KLANJE SRBAPOZIVA I NA NASE KLANJE JEL MI SMO POTURCENI SRBI IMA I POKOJI TURCIN ALI SVI SU UGLAVNOM POTURCENI SRBI I DA PONOVIM ZA KRAJ MI SMO SVI POTURCENI SRBI
Tadicu nabijem ti kevu na kur@c.... UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI UBI ZAKOL,JI DA SRBIN NE POSTOJI