Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko god mi volili Hrvatsku i nj more jednostavno za Bosance ta prica postaje preskupa. Vozio sam za Grazz prosle godine, samo dionica do Zagreba me kostala kao sedmicne vinjete u Sloveniji i Austriji koja je uzgred bila najjeftinija. Problem Balkana pa tako i Hr su dominantne drzavne kompanije koje su skupe, koruptivne i nefikasne. Cijena takve drzave se ispostavlja gradanima.
Do Zagreba putarina 15 Eur + 15 Eur u povratku, u Sloveniji sedmicna vinjeta za sve autoputeve 10Eur, U Austriji sedmicna vinjeta za sve autoputeve 7Eur
ovakve je nekada tekstove i slobodna bosna pisala , dok nije dozivjela SDA katarzu :P
"U zemlji kao što je Hrvatska kojoj je turizam najvažnija grana privrede, podizanje cijena autocesta ima dva efekta: hranjenje lopova koji žive na grbači poreznih obveznika i odbijanje turista koji, za razliku od lopova, zbilja doprinose cijeloj državi, poručuje". Citat Index.hr. Ista udruzena zlocinacka banda kao na cijelom balkanu.
TO SU ŠVAPSKE CESTE KAO ŠTO JE I HRVATSKA!!!
za nasu lopovsku drzavu najbolja je koncesija. tj najjeftinije bi nas izasla. nek kinezi naprave i esplatisu autoput 20 godina i fibo ga vrate drzavi koja ce valjda tada biti manje korumpirana :p
Ne placajte skupe autoceste al zato karlovacko u F lokalu 30 kuna
Cijene jesu previsoke, ali svi koji si mogu priustiti, rado bi dali isti novac da krace putuju. Mislim, 2-3 sata duze voznje nije malo, pogotovo na +30°C.
Bravo.... ovo se neko bas potrudio .... i treba izbjegavati autoput kad su podigli toliko cijene
@brriss2x pa sretno ti bilo po onim krivinama. Tko je prije autoputa isao na more tim cestama, zna o cemu pricam. Da ne pricamo koliko je bilo nesreca. Daleko od tog da ove cijene nisu bezobrazne, al' ipak bi radje autoputom, zbog sigurnosti i krace voznje.
Ma ovo je šuplja... kreni jednom ovim cestom dočeka te sto radara i kazni.
Dobro su se sjetili naglas progovoriti, ista sudbina ceka i Hrvatski turizam cijene sve vece a mizerna usluga sve mizernija
@brcak108 ove godine kod rezerviranja sam gledala hotele iste kategorije kao one u kojima smo bili u Grckoj. Dok smo za Hotel 5* u Grckoj, koji je pjesice dostupan centru, ima sobu s balkonom i pogledom na more, hotelsku privatnu pjescanu plazu, ukljucujuci let, dorucak, rucak, veceru, bezalkoholno pice platili 3600 Eura sedam dana. U Hr isto traze u slicnim hotelima vise manje isto toliko samo za nocenje i dorucak, bez leta, hrane, pjescane plaze itd..Prosta usporedba.
kad balkanska guzica zine, nema premca u pohlepnosti. treba namjerno koristiti alternativne puteve nek se gamad cesu po glavi. dosta je vise sisanja. imal sta za narod brate moj.
Ko je sponzorirao index.hr moderni drumski razbojnici tipa vulkanizeri automehanicari...ispred svojih radnji uzoru cestu prospu ulje bace eksere..samo da bi sebi stvorili sto vise prometa
ma nije ni HR nesto koliko to neki velicaju pogledajte samo slavoniju i ono gore oko vukovara ma daj ba! adria je njiha malo spasila ali nemore ni to kad balkanski debili drmaju a pogotovo sad pola HR su porejklom bosanci
klasičan epilog debilnog patriotizma "ne damo autoceste, one moraju ostati naše" i sl. i na kraju to "naše" ispade najskuplje po "našem" džepu. ac je trebalo dati pod koncesiju po modelu ko je spreman ispuniti norme urednog servisiranja autoputeva po jeftinijoj cijeni putarine. ali ne - autoputevi moraju ostati "naši". šta god to značilo.
narod ovde još ide autom na odmore? avion ljudi! jeftinije, brze i sigurnije. ceste treba uzorat i posaditi travu
A put kroz bosnu kao jeftinija ili kraca ruta je samoubistvo. Ko vozi familiju svoju a izabere bosnom ( bilo da od banja luke ili bihaca) je lud 😫😖😲 covjek.
Klikom na malu kartu otvara se veća verzija s detaljima rute. Ovo je mrtvi copy-paste :D
Sve djabe kad bi mi dao, moja noga nece krociti u tu ustaskofasisticku tvorevinu, fuj!!!
pokakikim ti se na kockice:-)))
et, nasikirao si me 😂😂