Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod ispasta zbog ove gluposti sto prave taksisti.Ne mogu oni da protestvuju protiv UBER-a i CARGO taxija jer upravo je to navodni razlog ovog haosa.Konkurecija treba da postoji i ovi protesti vode samo da jedan covek predsednik Unije taksista da ima monopol u citavoj drzavi.To treba izvrsti zandameriju taksiste pohapsiti vozila prodati a pare usmeriti na nesto korisno.
sta koga briga za taxiste u genocidnoj srbiji.
Zašto protestuju? Uber najavio dolazak? Ovi iz sarajevo taxija bi postali bombaši samoubice kad bi Uber došao ahahaha
Pa jednostavno za riješiti, polupati im sve taxije i sutra ne mogu raditi ali ni ići na proteste,drugi put će razmisliti koga će blokirati..
'CarGo''
Sto putnici nisu isli metroom buahaha
Štob Vojko V reko, kako to, kako to.
Vidi ti njih, oni mogu ebavat narod jer im je ukinut monopol, al njihovo vrijeme je dragocjeno. Taxo comfirmed.