Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shipci su divni kad su manjini, a kad postanu većina n-a-j-e-b-o si, slično kao sa još jednim našim multietniĆnim narodom.
... e hajmo se sad malo prepucavati....
kad vidim koliko na jednom mjestu ima fasistickih komentara punih mrznje vidim da bosna nema buducnosti.
SMRT srbima hahahaha SMRT srbima hahahaha
popišam se u onu vodu što je pop sveti pa se srbi umivaju
ej ko na božić u kravicu dođe naser orić,nije karađorđe, šta je ovo naser borce pita nema kome božić da čestita, ostadoše torte i kolači neka jede ko je bio jači, ostaviše i isusa sama da ga braća pogaze nogama http://www.youtube.com/watch?v=EH8vEtfP_ww
sve ove srbe treba poklat ko zeceve Kosovo nikad nije bilo niti ce ikad biti srpsko trebali su to Turci sve poklat da ni jedan ne ostane.
Samo u Republici Bosni i Hercegovini, Srbi mogu biti KONSTITUTIVNI i RAVNOPRAVNI sa ostalim gradjanima, ali u Kosovu ili Hrvatskoj su PUSHl0NA
Postovani gradjani federacije,drago mi je da u ovolikom broju podrzavate albance sa kosova.Primjecujem da u sve vecem broju naseljavaju federaciju u cemu im u velikoj mjeri pomazu srbi i crnogorci :) pa se pitam da li je to novi nacin rata na ovim prostorima???...ali kad ih vec toliko volite onda to ni nije problem,nego je u vasu korist.:)
hvala Bogu pa nisam barbar sa karpata
unijeli srbe badnjak u crkvu... ahahahhaha sjedu srbe pored badnjak... hihihihihi jedu govno sa tri prsta.... hohohohoho
SIPTARI SMRDE KO POLJSKA HALA FUJ BAGRA
Ooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj Albineeeeeeeeeeeeeeee cifsha theeeeeeeeeeezeeeeeeeeee !!!
AKO NA OVOM FORUMU IMA BOSNJAKA KOJI PODRZAVAJU CETHNIKE S KOSOVA SAVJETUJEM IM DA SLJDECE PUTOVANJE SVOJE ORGANIZUJU U PRAVCU POTOČARA I DA SE DOBRO OTRIJEZNE I DODJU PAMETI. NEPRIJATELJ MOG NEPRIJATELJA JE MOJ PRIJATELJ,HVALA ALBANCIMA STO ME OBRADUJU KAD VIDIM DA SMRHLJIVIM SRBIMA NEKO STAJE U KRAJ,HVALA VAM OD SRCA BRACO ALBANCI,OCISTITE DRZAVU KOSOVO OD SMHRADA SRBSKOG!"!!
DA NEBI NASERA KELJEMENDI NA KOSOVU PA DA SE RASTALI SA MIŠKOVIĆEM I DRUGIM ; ŠIPAK BI UNIJELI BADNJAK U CRKVU
'''Pripadnici pokreta Samoopredjeljenje su tražili da se "zabrani ulazak srpskim radikalima u Đakovicu". Tražili su, također, da se "otkrije gdje su Albanci koji su nestali tokom rata na Kosovu''' vidjeti kako Smrdalji kmeče, leleču i mole za malo milosti, mole da pristupe nekoj crkvi ili manastiru na Kosovu, nakon što su porušili tokom rata u Bosni više od 600 džamija, nakon što su srušili brojne islamske objekte, mezarja, i napravili parkinge ili travnjake, nakon svih zala koja su počinili, gledati kako se Srbi nalaze u podredjenom položaju i mole za malo vjerskih i nacionalnih prava-NEPROCJENJIVO I NENADJ.E.BIVO !
imate sreće pa su se Albanci odvojili inače biste za 20 godina postali nacionalna manjina u vlastitoj državi, NATO vam je učionio uslugu, opet, ( kao kad su zaustavili 5 Korpus pred Prijedorom i Banja Lukom ) jer je odvojio Albance od vas kojih satire bijela kuga, dok se Albanaca množi kao zečeva...znam da vam to j.e..b. e, ali činjenica je....