Nakon tragedije u Srbiji
0
Identifikovane žrtve požara u Novom Sadu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIVOTINJO SRAM TE BILO!!
po.piš.am se na vlaško opančarsku poginulu narkomansku omladinu !
mog\'o bi ovo hadministrator prebaciti na komentare sa fb accountom
mrznja sr,ba i mus.limana iz bosne je toliko velika, valjda sto su istog porjkela a dve vjere, da je normalno da jedni likuju na ovakve grozne nesrece kod drugih .. upravu je ovaj koji kaze da se nesrece nebi ni trebale da komentarisu , ali izgleda da je to i neciji cilj ..
Otodji malo do Djulaginog dvora, Reine,pa kada vidis trebe krtako osisane sa nekim svojim djevojkama to ti je isto sto si naveo da je ta Srpska omladina pedersko-lezbejska...ccc moj k.l.o.c.u. A za Bajram nam teku potoci alkohola,sve ti je to isto samo drugacije upakovano. Selj.o.beru
Zatupljeni Bo.snjo,ja zivim u Sarajevu i sada cu ti reci kakva je nasa omladina,ista ko Srpska,Hrvatska... Da vidis vikendasa, nakrkofila u Sarajevu a poste kasnije za Ramazan sve fol veliki Muslimani i vjernici,mojne tis.ra zivota ti,je.be.m ti sve o.graniceno i zatu.cano.
el znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
j.e.b.o ti administrator m.a.t.e.r vla.šku ! nisi nikad tako reagovao na neku nesreću u muslimanskom svijetu...sad malo da p.i.š.a.m.o i na m.rtve srpske nar.komane, koji su po.gi.nuli u divljačkom nark.omanskom stampedu...srpska omladina je uglavnom takva, alkoholičarska, narkomanska, nemoralna i k.u.r.v.ar.s.k.a, pe.d.e.rs.k.o-le.zb.a.č..ka..ne zavređuju nikakvu pažnju ni poštovanje osim da se čovjek p.o.p.iš.a na njihovom gr.obu i zakopa ih kao k.e.r.o.ve..
Nije mi strašno što ovdje pojedini likuju, nego mi je strašno što administrator dozvoljava komentar na ovakve vijesti. I onda ćete se poslije pitati kada neko od Bošnjaka ovako završi, \"Bože, kako ih nije stid.\"
JA bih volio da je poginulo 60 drugih vlaha, nego ovih šest..ali za\'uar je i ovo :)))
Cega se pametan stidi toga se mus.li.maj.mun ponosi
Kadma mladost. A i roditelji.
JA bih volio da je poginulo 60 drugih vlaha, nego ovih šest..ali za\'uar je i ovo :)))