Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spomenik osobi koja je unistila na milione zivota samim tim sto je krivac raspadanja juge pa do ubijanja ljudi u Bosni
Nisu mislili Aliju da dignu spomenik
@IzrodPoturceni23 Ok ortodoxni turcine..
Mrzim Srbe !!!
Od cega se pravi vijest. Da nije Klixa ja ne bi ni cuo da neko ovo predlaze. Politicka tema da bi se nevazni tipovi, zaostavstina proslosti pojavljivali u medijima.
......ponavljanje gluposti u gebelsovom stilu!Cega je Kasapin oslobodjen ako srbi imaju 12 pravosnaznih presuda za genocid i 2 tek slijede??Bil ti tukci mogli izvrsiti genocid bez pomoci Kasapina i Srbije??Ni u snu!!!Nastavlja se slavljenje i velicanje srpskog nacizma!A to je najbolje rekao srbin Bogdan Bogdanovic u sta ste se pretvorili.Fujjjj gamadi neljudska!!!!
Kakve su gljive jeli ovi đikani*???
Hrvati bi trebalo da mu podignu odmah pored Jelačića (još jednog Srbina).
Ne slazem se, teritorije u RH su bile ruralne i tesko odrzive sto i sadasnjost pokazuje. Samo bi nam bile teret oko vrata kao sto je bilo Kosovo. Jedino je dripac sto nije obavestio narod pa su onako kao stoka morali da se preseljavaju!
Sta kaze Tomislav Nikolic, fino im za cetnickog vojvodu :) kao i Seselj podrijetlom Hrvat, moraju se igrat nacionalista da bi se osjecali vise kao Srbi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Sto se tice Srbije ne treba da ima spomenik ali u Banjaluci mu svakako treba dici jer je opasno nadmudrio satro "multietnicke". Da je dobro obavio posao pokazuju danasnja desavanja!
Njemu treba Kroate da dignu spomenik na Jelacic placu.
@BaroloAusToskana sve se vrti oko okolnosti, kako u zivotu tako i u politici
@pile Zar ne uticemo sami na okolnosti na koje mozemo? Neke i sami stvaramo...oblikujemo. Pa sad dobro ili lose po nas to je drugo pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba podići svakako . Svima nam je promenio živote , zaslužio je .
Definitvno bolesnici ,hebo vam on zene , kretencine ...