Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@neko iz mase najjednostavnije rjesenje za tebe je da ne posjecujes ovaj portal. vecina nas od prvog dana prati vijesti o Antoniji, suosjecamo s njenom porodicom i molimo Boga da se \"njena prica\" nikome ne ponovi...
Daj boze da je ziva,, zasto onog idiota ne prisile da kaze istinu.
Izgleda paragi pardon paravinji nije bilo dovoljno sto je poyeb\'o vec je izgleda i pojeo kompletnu sa glavusom.
A budala, covjek im fino nacrtao gdje je bacio a oni ne znaju naci. Ovdje nesto smrdi.
Naš\'o je Cak Noris.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Prikaži?
nek joj je smiraj napacenoj dusi.....
Samo da odgovorim onim sto me prozivaju,@maja ti meni napisa da je najbolje da ne posjecujem ovaj portal,e pa i ti isto tako mozes da ne citas moje komentare, a i ja bih volio da se ovo nije desilo i nikom ne zelim da mu se ovakve ili slicne stvari dogode,@Hady i za tebe isto vazi ne citaj moje komentare i mirna Bosna, a kako kazes da si me vec komentirala a ja to ignorisao zasto opet komentiras, ddalje mislim da rodbina od ove djvojke ne sjedi na PC-u i cita sarajevo-x da bi saznali neke nove informacije, ja mislim da oni imaju neki drugi izvor informacija a ne ovaj portal, i na kraju ona je strana drzavljanka i ne znam zbog cega ovolika medijska paznja,koliko nestane djevojaka ili djece u drugim zemljama pa se ne pise ovoliko, ja i jos nesto ne zelim da se \"prepucavam\" na portalima ja jednostavno pisem komentar na tekst ali na zalost sad sam bio prinudjen da pisem komentar na komentar.Uzivajte
All Vas voza ko majmune ovaj ČET.NIK Dragan... Jeb0 vas on... Fino prst po prst sjeći dok ne kaže istinu. Pa mu i ćunu osjeć ako nastavi da laže.. Po kratkom postupku.. VAKO: http://www.youtube.com/watch?v=F_7b3kzWzg8
Sve vise sumnjam u njegov iskaz. Ili je ziva ili je slagao lokaciju, tesko da ronioci nisu mogli pronaci tijelo. Bez obzira sto je tijelo potonulo mora nakon par dana da ispliva na povrsinu, osim ako nije zapelo za nesto.
Ne znam zašto, ali imam filing da je ova djevojka živa...
da je ziva do sada bi se javila...
za NEKO IZ MASE - ovaj nikako da izađe iz mase, smješan je i jadan sa ovim svakodnevnim bljuvotinama od svojih komentara. MOLIM nekogIZ MASE DA NE POSJEĆUJE PORTAL ako ga to već iritira sa jadnom djevojkom. Već sam ga jednom komentirala, pa bi bilo ljudski da napusti nešto što mu se ne dopada, a ima ljudi koje jako interesuje sudbina nesretne djevojke. Ja lično želim da se nije dogodilo ono najgore, a pitam NEKOG IZ MASE kako bi se ponašao da se takvo što desilo njegovom najmilijem, želio bi vjerovatno vijesti IZ MINUTA U MINUT.
Kao sto rekoh moze i Treci Svijetski Rat da pocne i da se zavrsi ali Udarna vijest ce i dalje bii potraga za Bilickom. Stvarno pravite Cirkus od ove jadne djevojke,Imate Ubicu,imate snagu,tehnologiju i tri drzave nemogu da prislile ubicu da progovori gdje je ona ili je mozda jako sunce pa nemoze otici na mjesto zlocina da pokaze gdje je tijelo. Postajete dosadni sa ovim izvjestavanjem koje se bazira na rekla/kazala i mahalske price Fakat postajete dosadni.
haha, opet je nejma, ama dok vi sa sarajevo-x.com ne odete da je trazite ne mogu je oni naci, smjesni ste sa njom i sa ovim svakodnevnim bljuvotinama od vjesti.
Y.3.8.0 li vam on m.4.j.k.u krv bi on meni propišao dok ne bi rekao šta je sa djevojke. Imam osjećaj da ga fino mole da im kaže nešto o njoj, u pm više.