Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo 🇭🇷...kao Hrvat iz BiH sam ponosan
A ti poture from anadolija.
@Hamid. Hamide uskogrudni Turčine, čovjek nije Hrvat iz Bosne jer ta zemlja ne postoji, nego je Hrvat iz Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jadni Hamid ne zna ni šta je...pradjed mu bio Turčin, djed Srbin, babo Musliman, a njemu rekli da je Bošnjak...šta li će mu biti sin
cestitamo...posrška iz Sarajeva epicentra pizajuce teroristicko isilovsko mudzahedinske okupacije. . sretno
Bravo, Marija! Divna i sposobna zena koja je na ponos i HR i BIH jer je nase gore list. Plenkovic gotovo sigurno ide na Junckerovo mjesto za par dana ili u najmanju ruku ide na mjesto Mogherinijeve, a Kolinda navodno ide na celo NATO-a za godinu dana. Pravi drzavnicki egzodus, ali na ponos i diku svakom Hrvatu! Bas me zanima tko ce voditi HR kada dogodine bude predsjedala EU-om.
Marija je Ljubušanka ,Hrvatica iz BiH ..
muslimani na aparatima
Čuj,čuj i bez glasova u Bih,kao glasali bi muslimani za nju,e tko vas ne zna
Cestitke ministrici Buric veliki uspjeh za Hrvatsku! Bravo
Hrvati nediskriminiraju svoje žene.
BiH članovi vijeća evrope na haparatima.
5 godina imaće 300000€ plaću
Bgm kao da ti je Sebija Izetbegović sestra.. 🙄
Čestitke gospođi Pejčinović-Burić, nek zagovara i svoju rodnu zemlju, BiH.
Ovdje neki porede Anadoliju i Skutoriju! Hahaha, gdje cete to porediti nekulturni nosioci evropskih vrijednosti. Iz Anadolije vam stigla i kultura i civilizacija, a babe vam jos hodaju s grbama na ledjima. 😒
Valjda ce stati sad imgracije iz hrvatske za irsku i njemacku. Hoce hoce samo se ti nadaj. Svugdje narod obicni ispasta
Nisu glasali za nas a ljutili se kad su dobili 5 bodova na Eurosongu kad je Laka bio