Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a \"bre\" ja ti mamu k.aram i sa LEVE i sa DESNE strane \"BRE\" al stvarno \"bre\" a ako imas seku pa \"bre\" i nj ti k.aram.eto izjasnili smo se \"BRE\".trba vama srbima Turcin na vlasti da vam se vrati nostalgija:-))))))) 500g nije malo \"BRE\" hahahahahahahahahaha
mozda smo u konkurenciju trebali ukljuciti, bre, i ovu krajnju desnu? Kako smo to zaboravili, to sigurno najvise volete, jao, oprostite, molimo vas lepo!!!
a bre bosnje, jel vise vi volete ovu levu, il ovu desnu sliku, sto vam je ubuDZali sarajevo xy serviHrao za weeekend, a? Jeste za levu, bre, il za desnu opciju? Samo se izjasnite...koja vam je bre, slicica lepsa?
kako vam vec ne dosade ubuDZale vijesti, sarajevo cnn com...samo stavite neciju sliku i opal...vase bosnje se pale na guranje, sta ih vise nervirate, DZe ce vam dusa...morate se brze presaltavati, vec nove vijesti preplavile planetu, kasnite 1000 godina, o bosnje!!!
ma vi ste svi huligani ko vas jeb*e porusite srbiju bas lijepo
E moj Borise...prvo budi karakter pa se odredi jasno i glasno u kom pravcu vodiš državu. A ne da te Amerikanci i EU šetaju kao psa na uzici !!! Ako im se ne možeš oduprijeti, siđi sa vlasti...jednostavno je!
ne znaju bosnje kako da ti doskoce, aman, zaman, nisu navikli na borbu protiv finoce i kulture, izgubili se ko magarci u magli.
Pravo smo se sprijateljili sa amerima, ebo te...
Neka te Tadicu, kad si se onako fino dogovorio sa Klintonkom, dobar si.
U PRAVU SI KLUNI---MARŠŠŠ SA VLASTI !!! G.O.V.N.O. SEDO !!!
KAKO NECE - KAD JE 75-POSTO SRBA SU HULIGANI A HULIGANA IMATE I U PARLAMENTU
More Marko, ne ori drumova, more Turci, ne gazte oranja!!!
Oj Srbijo, mila mati, uvijek cu te tako zvati. Mila zemljo, mili dome, na srcu si vjecno mome.
tadić uvlači guzica, srbi genocidan narod, dabogda vas nestalo JM.
I po Srbiju i po sve ostale bolje i huligani, nego tzv. srpski intelektualci i SANU akademici.