Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo! skoro svaki komentar koji sam pročito,morao sam još jednom pročitat kako bi skontao a i sada neke ne kontam!
ma pravite preko Numa ionako će vam se pripojit jednog dana
BLAGO TEBI SA TAKVOM PAMECU .
da isti narod koga ama bas nista ne razdvaja buderazdvojen drzavnom granicom srbi i hrvati trebaju zajedno otvoriti to pitanje to najvece silovanje lprava naroda u modrenoj istoriji a bogami i u modernoj povijesti
tunali kakvi mostovi ukinuti granicizmedju hrvatske i hrvatske dje to jos ima nego u siledzijskoj americkoj glavi
rjesenja bez novog brlinskog kongresa herceg bosna mora pripasdti hrvatskoj jadran mora imati sigurno zaledje inace ce njemacka izaci iz nato pakta
mislim da mozemo slobodno reci i iz tri dijela :)
Neum je Hrvatska svakako.
@manijak RS iz dva dijela, neces ikad biti cijela....
ohoho zanimljiva zagonetka jeli rijec o Hrvatskoj (Neum) Bosni i Hercegovini (Republika Srpska i Federacija) ili Srbiji (ono sto Srbi imaju pod kontrolom i Kosovo koje drze Albanci)
oj, državo iz dva dijela, nikad nećeš biti cijela...