Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god je cinio zlocine u zadnjem ratu, protiv civila posebno, nek' odgovara da mi je otac rodjeni. To sto su cetnici cinili zlocine protiv Bosnjackog stanovnistva u ratu apsolutno ne opravdava Hrvate koji su cini zlocine nad Srpskim civilima u Hrvatskom domovinskom ratu. Kada na svim stranama pohvataju i osude ove psihopate mozda bude mir i prosperitet na ovim prostorima. A do tada, ovi sto se raduju i navijaju- nista vi bolji niste od ovih zlocinaca.
Uzalud vam pokusaji bacanja ljage na Oluju... nema izjednacavanja zrtve sa agresorom... THE END p.s. ako se Hrvatsku forsira da nosi kriz radi NDH (sa kojom danasnja Hrvatska veze nema) e bogami nosice ga i srbi zbog svojih sranja iz 90ih
Uprkos svim olujama Srbi opstaju!!! Pomiz'bog braćo Srbi!!!
Vi! Četnici, ustaše, vehabije, IDIL-ovci i ostala nacionalistička gamad. Kako vas nije sramota da ratujete i mrzite jedni druge. Samo ste napravili štetu, ubijali nevine, djecu, žene, plačkali, silovali. Treba vas poslati u Goli Otok! Vi ste kancer!
Tako treba, zločin nezastarjeva a karte više nedjele amari i švabe!!! Car putin se pita!!!
Da smo ih bogdo istjerali i iz Bosne sad bi država bili a ne ovako trpili go.vna da nas opstruiraju
Hajmo tuzit hrvatsku sto se branila hihihi
Haj ba vise popustite sa ratom, tuzbama, mrtvima, invalidima... vecina poginulih bi vec do sada bili mrtvi, pustite ovu djecicu od 3-4 godine da odrastu normalno
Cuo sam od jedne zene Srpkinje koja ja zivjela u Lici da su najvece zlocine nad Srbima tih krajeva vrsili Hrvati iz Hercegovine, i u drugom svjetskom i u zadnjem ratu.
Jedno veliko etnicko ciscenje. A ti isti srbi su se naselili u banja luku i oko banja luke. A veliki dio je otiso za beograd. A sad Cokolinda uvozi hrvate iz centralne bosne i naseljava u kninu i oko knina.
NIsam pravnik, ali kakve svrhe ima kaznena prijava protiv nepoznatih lica. Hrvatska ce odbaciti ovu prijavu bez imalo razmisljanja.
O lijepa , o slatka SLOBODO. 1000 Oluja samo jedna slobode vrijedna.
https://www.voxfeminae.net/vijestice-list/hrvatska/item/8222-grafit-govna-cetnicka-i-komanistcka-osvanuo-na-ulazu-documente
https://www.youtube.com/watch?v=FiG0fk0EFk4
hrvati su najhrabriji narod na svjetu ne zato što se ničega ne boje nego zato što se ničega ne stide
@susjednaHrvatska Ne znam bas Mujo ko kmeci stalno... Uveli ste rijaliti program 24/7 dzenocajd Srebrenica...
PRKOSIMO i bombi i Metku mišu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)