Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspadom Juge kaja je za mnoge Srpske nacionaliste potajno bila Velika Srbija i nastankom novih drzava Srbi koji su manjina u Hrvatskoj i BiH odlucuju da ne priznaju novonastale drzave i pokushaju da ostanu u okrilju Juge tj. Velike Srbije. Takva odluka u Hrvatskoj ih je dovela do punog vojnog poraza dok su u BiH u poslednji cas uspjeli da se spasu i izvuku remi
sampt...Srbi su pobjegli na grčko more 1915. a vratili se s'britanskom nogom u dupetu kad je sve bilo riješeno!
Ti su kafići srpska legla, vlasnici i posjetioci bivši pripadnici tzv vojske srpske krajine koji se rado slikaju sa osuđenim ratnim zloćincima. Još uvijek provociraju a kad dobiju po njušci, onda cvile po svjetu kako su ugrozeni
Nema stida u Veliko Srba. Samo stid Veliko Srbina Spašava. Samo stid.
Kad god su čačkali po Hrvatskoj, dobili su po .ički. I opet će.
Vučićev tvorac je huskao rat, ali se otvorila pandorina kutija i sve se okrenulo..sad Vučić pokusava da opravdava neke stvari ali je bolje da kaze da je bila promasena politika jer se vidjelo da dolaze nova vremena, dugaciji drustveni poredak..on je sa svojim mentorom zaglavio u iluzijama...
Vučiću 1995-te ste dobili po pichci i bolje ti je da ne progovaraš🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Glavna 2 politićara u Hrvatskoj do 1991 ,do raspada Jugoslavije-Srboslavije bili su srbi Dušan Dragosavac i Milutin Baltić koji su bili nosioci vlasti u Hrvatskoj.
@lari5 nikad ni jedan narod nije bio vise privilegiran od Hrvatskih Srba ,predsjednik Sabora Stanko Stojcevic , 50 % policije srbi, vise od 70 % sudaca srbi ,kompletan oficirski kadar sa familijama srbi, HRT od 20 glavnih urednika 15 srbi a od ukupnog broja zaposlenih 40 % srbi.. Direktori i poslovode po svim firmama u velikom postotku ....itd i oni se pobune da su ogrozeni ??
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Samo nek hrvati gaje nadu da su ovi digli ruke od velike srbije a i da je nato garant bilo cega kad se sile dogovore, vidjeli smo tu u slucaju turske kad su je rusi pritisli..bolje da se otarase dodika i izglade sa bosnjacima
@opleti jugoslavija je propala zbog velikosrpske politike , BIH ce propast zbog velikobosnjacke ,povijest se uvijek dva put ponavlja , prvi put kao tragedija drugi put kao farsa , Sejdo Bajramovic je vodio u tragediju , Komsic je farsa koja ce tragicno zavrsit
Kad je palo Hrvatsko proljeće 1971.godine srbi su preko centralistićkog Beograda uzeli kompletnu vlast u Hrvatskoj do 1991.godine do raspada Judoslavije-Srboslavije.Srbi su u Hrvatskoj u tom periodu držali vojsku,policiju,sudstvo,carinu,prosvjetu.To je bio aparthejd gdje je manjina srba vladala nad većinom Hrvata u Hrvatskoj.NO PASARAN.
VUCICU P.E.D.E.R.U - BKOLINDA K.O.B..I..L.O !!!!
@ sampt4 A to da je Jugoslavija bila stvorena s namjerom da bude velika srbija je laz i podvala.
@ sampt4 Govorite li o jakoj slavenskoj drzavi u kojoj su svi narodi trebalo biti ravnopravni ili o jakoj slavenskoj drzavi po mjeri jednog naroda? Prica da su za raspad SFRJ bili krivi talijani, rumuni, madjari, albanci ... je iz domena SF ili terije zavjera.
Uopšte nisam nacionalista ali nabijem vas na k.... i jedne i druge...ako niste znali a jeste,ista ste govna...nevjerovatno je kako ste uporni u izvrtanju činjenica i događaja...mrš
Pa Hrvati treba da slave Tita sto im je sve dao (ciljano i sa namjerom) od fabrika preko puteva do jadrana, Srbi su najveci gubitnici te tvorevine zvane SFRJ, a najvecu gresku napravili (Srbi) 1918 kad su prihvatili kraljevinu SHS, kamo srece da nikad nismo bili zajedno, a da je i dalje ustastvo u HRV.na djelu svaki dan se vidi.
SPC I SANU su trebale biti optužene za genocid nad srpskim narodom. Potpuno su očistili Hrvatsku i Federaciju od Srba i zauvijek izgubili Kosovo zanemarujući činjenicu da raseljavanje i iseljavaju Srbe do dan danas. Svakim danom ljudi stoje u redovima da se odreknu srpskog pasoša i da uče strani jezik.
A jeli vise vrijeme da predjemo preko tih ratnih tema i bavimo se stvarima potrebnima za zivot. Neci mi kruh donijeta prica "tko je poceo rat" nego kako poboljsati ekonomiju.