Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA OVO OMRAŽENI LATINSKI KRIŽARI NE NEPADAJU NAŠU BOŠNJAČKU LJEPOTICU SAVU I PUŠTAJU NAŠU ISLAMSKU NAFTU U NJU,DA BI NAM NAPAKOSTILI.SIKTER KJAFIRI
Nevjerojatan je Sarajevo X Pa koji NOVI GRAD i rijeka SAVA. Pa u B i H samo ima općina Novi Grad u Sarajevu i barem je 250 km južnije od Save. Slušajte: NEPISMENIM NOVINARIMA I UREDNICIMA TZREBA DAVATO OTKAZ ! PA TKO ĆE CIJENITI B I H AKO JE MI SAMI ISMIJAVAMO I BANALIZIRAMO SVOJIM NEZNANJEM. Još će nam djeca zaboraviti gdje je Sava a gdje Drina. Važno je da VJERONAUKE ne fali nikome.
Nije BROD vec BOSANSKI BROD...nije Novi Grad vec BOSANSKI NOVI...ove cede nikako da nauce da nema mjenjanja imena gradova(pa cak ni ulica!)po USTAVU BiH i odluci Ustavnog suda BiH.Tada je i njihov c.e.t.n.i.c.k.i. naziv za Focu(Srbinje)VRACEN.Dakle NEMA Broda i Novog grada vec Bosanski Brod i Bosanski Novi.Neka ga oni zovu kako hoce,na kartama pise Bosanski Brod i Bosanski Novi.Zato Bosnjaci i Hrvati treba da govore onako kao i treba i kako je vjekovima i bilo:Bosanski Brod i Bosanski Novi.
a dje im je taj \"novi grad\"
kako si ti meni glup... procitaj tekst nepismeni covjece...
Bosanskome se to sigurno ne moze desiti. Bosna nema mora, a Hercegovina ima 23 km.