Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa Bosna, raj za politicare...nema nitko da te istrazuje jer su svi "tvoji", a i da se nadje koja budala u SIPA-i ili FMUP-u i da slucajno pronadje dokaze da si pokrao, utajio sto je vrlo lako, nema onda sudije koji ce te osuditi niti tuzioca koji ce pokrenuti postupak, jer su svi "tvoji"....o ostavkama nemoj djaba....Bosna je to
Sad HDZ u Saboru nece lrihvatiti istavku Karamarka, pa ce on poceti da mete redom sve koji mu ne odgovaraju. Njegov nadredjeni Petrovic ce u pozadini upravljati energetskim sektorom Hrvatske, Mol ce voditi glavnu rijec indirektno, a Ina na prosjacki stap. Sustina: zavali domacu firmu, izvuci sve iz nje, prodaj je strancima i ti se ugradi koji milion.
Tim Orešković nastavlja da služi rvatskim građevinama kako bi im svima bojet bilo.