Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj se Hrvatskoj ko u BIH ne zna ko pije a ko plaća. Zna se ko je bio ministar odbrne ne zna se razlog zašto je morao dati ostavku ! A znali se bar ko je PRedsjednik Hrvatske ! Kolinda, ona je PRedsjednica ! Da li baš stvarna ? Ili je to bila dok sada već zreli početnik Vučić nije otišao u Washington na NATO konsultacije sa Trumpom. NAkon toga, Kolinda koja je ludo zaljubljena u muškarčinu Trumpa, odjednom traži ostavku KRstičevića. I dobija ! Da ne bi Plenkija :)
Damir Krstičević je izuzetno hrabar čovjek, koji je u Domovinskom ratu pokazao da nema straha, to je tip koji nije pokleknuo niti pred jednim Mesićem i tako je žrtvovao svoju karijeru sigurnog Zapovjednika HRV.Premijer zna ko je taj tip i kakvu potporu uživa među braniteljima, nije on lud da žrtvuje i bezveze izgubi takvog Ministra.Ovaj čin Damira Krstičevića pokazuje da taj oficir ima karakter.
Neš se izvući majčin sine, a kod nas upiru da ostanu (i ostaju)nakon što su otpremninu zgombali .
Plenkovicu, smijeni Kolindu jer ona je prena ustavu vrhovni komadant oruzanih snaga. Ona da je imalo pametna, ne bi sada toliku odgovornost svaljivala na ministra odbrane, jer svi znaju da je ona glavnokomandujuca. Da je rekla vojsci idite, morali bi ici, i da ne pita ministra ili nikog drugog u zapovjednim lancu jer su svi “donji”.
ljudi treba cuvati casnog covjeka Krsticevica!!!
Odbili su pomoc Rusije a Nato im jos ne pomaze! Eto toliko o toj EU i tom vojno zlocinackom savezu.
@Ibrahim Zlatanović E vidis zbog ovakvih komentara kojima se radujete bombardovanju Srbije, Bog vas danas kaznjava pozarima ! Bog sve vidi, a najvise vidi ko je covek a ko necovek. Ja se ne radujem ovim pozarima a vi se radujete nasoj nesreci, treba da te bude sramota!!!
@Stipina3 Jel to duva vetar kao oluja ?
Nema sta ova Hrvatska Marin Le Pen se svakodnevno sve vise gubi u svom poslu i svijetu politike.Svakodnevno s3 pocinjemo uvjeravati u onu Seseljevu recenici od prije par godina da je puno vise prikladnija za kreveta nego za politiku