Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast dr.Azizu Hasanoviću na brzoj, ljudskoj, vjerskoj i poštenoj izjavi ! Ali, mene zanima : ZAŠTO VLASTI U BIH NE UGASE OVAJ PORTAL: http://vijestiummeta.com/islamska-drzava-pogubila.../ To je otvorena podrška ISIL-u. Oni su jedini od medija u okolnim zemljama objavili eksplicitnu sliku tog jezivog zločina . Doista jezivo ! ZAŠTO?
Bosnjaci cetvrti u Eu po slanju bagre u i s i l. Cime su zadojeni bog samo zna.
A jebo ti ja mater ba kako ne kontas. 99.9% Bosnjaka bi ove ISIL-ovce pobilo odmah kad bi se pruzila prilika. Slicno k'o sa vama i cetnicima, vecina Srba se ne poistovjecuje sa cetnicima al vas mala grupa ljudi pravi degenericima pred citavim svijetom kao i nas.
Milanoviću, pomozi toj porodici, ženi i djeci i to je to. Ne davati lažne nade. Strašno ovo.
TREBALI STE PRIJE STA UCINITI...NE SAD KAD COVJEK KRACI ZA GLAVU.....
E moj Milanovicu, jesi mu pomogao, zato je i otisao tamo da zaradi, tu mu je kraj.
Licemjeru sram te bilo govorit da je premijer kriv umjesto ovih zivotinja, sta je sa tisucama muslimana koji svaki dan brodovima zele doci u europu, ko je njima kriv, ubijaju europljane, mrze tu istu europu, ne daju europljanima nikakva prava u svojim zemljama a jos im i glave rezu a svi zele u nju po spas.gspas.govno od covjeka, krscani po arapskim zemljama imaju prava ko i muha u mojoj kuci a ti se usudujes rec da je kriv premipremijer.mrs stoko
evo sta je nerazumna izjava i neodgovorna politika... u jednoj potpuno suvisnoj i nepotpunoj izjavi, gdje nije nista rekao novo povodom samog slučaj, , nicim izazvan se upetljao u pozivanje sirijskih i ostalih imigranata u hrvatsku, a sam salopek je otisao iz rh trbuhom za kruhom. to je ona ista ludjacka politika prepisana od vucica, koji je rekao nesto kao, mi necemo podizati ograde, pa sada vec imaju 80 000 imigranata, a ne znaju sta ce sa sobom.
Valinor, kaj ti valjaš? Da smo odbili imigrante, svi biste nas pljuvali. Ja sam zato da ih se primi ali uz žestoku kontrolu (tajne službe moraju raditi prekovremno). Salopek je radio u nekoliko država s francuskom firmom u kojoj su uglavnom "siromašni Francuzi" išli trbuhom za kruhom. Btw, to su sve visoko obrazovani ljudi, dakle , ne loše plaćeni bauštelci. Nije odgovor : Ne ići nikuda jer će ti oni sami doći ! Ne vidim da osuđuješ ISIL pa pogledaj ovdje: http://vijestiummeta.com/islamska-drzava-pogubila.../ PITAJ RADIJE:ZAŠTO TO NITKO NIJE ZABRANIO U TVOJOJ ZEMLJI?
prihvatanje imigranata na balkan je pogresna politika, kako god je to humano, mi nemam kapacitet, primiti veliki broj pridoslica i u isto vrijeme sacuvati nas nacin zivota. isil je politicka opcija nastala kao rezultat politike zapada i jos nekih manje utjecajnih krugova... nije rjesenje u isilu, vec negdje mnogo dalje..
Da su dali sve od sebe bio bi vec spasen jadnik...
Tko , da je dao ? Daj , ne se-ri!
Misle da mogu objaviti rat ISILU, a da ne bude žrtava i na njihovoj strani? Pitam se koliko bi trebalo konferencija u Libiji da se održi za sve žrtve koje su pobijene od strane ovih Evropljana?
Postoji jedno jedino zlo a to je ISIL. Neznam samo sta te to stavlja medju njih? Jel to zato sto mislis da si musliman? Tko se maca laca od maca ce i poginuti. A znamo tko vitla macevima u ime Islama. E pa ne u moje ime!
majke ti, zar vas je toliko sa podrskom ISIL-u ? Neću ja više u BiH !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)