Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj što i vi serete ... ja ne vidim ovdje nikakvu prisilu niti tjeranje. Šprda se sa migrantima, što nije lijepo ... ali da ih sad nešto tjera sa nožem ispod grla , niđe veze. .. Ne budite govna novinarska, budite objektivni !!!
@peticaaa kad pogledaš ostale komentare odma skontaš da su ovo standardni glasači za nacionalističke ekipe, oni seru o Fašizmu a nemaju pojma, je sam ovako Talijane "natjero" da skandiraju i forcaju za Hrvatsku. hahah
@peticaaa pa i ovo su ljudi a ne zivotinje, a sa ljudima se valjda treba ljudski postupati, a ne tjerati ih da uzvikuju nesto sto nema nikakve veze sa njima. Stavi prst na celo ljepotane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jok eto tjerat ce ih da se deru zeljo zeljo
Nije mi jasno, kako kad hrvati uhvate migrante vrate ih u Bosnu, a nasi kad ih uhvate samo ih gomilaju po parkovima. Zasto nasi ne mogu da ih vrate odakle su dosli. Kako znati odakle su dosli? Pa pitas ih, a i bez toga se zna.
Sta kaze kuurva Kolinda?
@100 isto što i ona kurvetina od mater tvoja kopilane.....
ustaše, četnici, sve isto, samo dresove promijenili zbog stranaca
STA JE TREBALO DA SKANDIRAJU??? SLOGA TOJSICI???
samo dinamo
bravo europo, kurvo kurvinjska .
Učimo strane jezike, šta hoćete vi talibanska nepismena sirotinjo?
Simpaticno
Samo Hajduk Split. Policajcu otkaz.
bruka i sramota
Ovo je za svaku pohvalu, i dao Bog više ovakvih policajaca. Dobro ih poniziti, uzeti im sve i nogom u guzicu nazad u raspalu bih. Svaka čast i podrška.
Ma joook. Izgovarali su idemo u zagreb :D
Od zezanja pravite medjeda ... haj bjež..
Sad kod kuće sjedi i viči Dinamo Zagreb kad si glup i ne znaš cijeniti ono što radiš. Poy
Kad ne mogu srbe i balije, mogu, koga mogu. Fašistička zemlja, pa to ti je.
Ti ono ko malo zavidan, Srbi su sami pobjegli iz Domovine pa nije bilo mogucnosti natjerati ih.