Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta svašta napriča ovaj HRVAT Islamske vjeroispovijesti.Kakva prava uživaju Bošnjaci i Muslimani a kakva Hrvati Islamske vjeroispovijesti?Je li u školama ima bosanski ili bošnjački jezik , ima li vjeronauke(islamske) itd itd
Osmanlijama si PDV plaćao 10%, koliko ga sada plaćaš?
Polahko ljudi, svi veliki narodi su priili islam ili ce ga primiti. Ovi nasi qauri nece u din zato sto biti musliman na Balkanu i Evropi znaci da treba imati i m.ud.a a bezbeli oni to nemaju. Zato su jedni katolici zbog blizine Batikana a drugi pravoslavci zbog blizine Bizanta..jednostavno zar ne ;)...Nas je Bosnjak zabio zeleni bajrak na kulu Kostantinopolja a poslije i Beograda, ee nije mala stvar, jer samo kad cujes ovako lijepu vijest, kazes, vridilo je zivit ;)
Šta fali Tariku? Kičme, obraza i karaktera, da npr. ne ismijava sopstvenu nanu na TV-u da bi se dodvorio Hrvatićima, eto šta mu fali.
Nek ti znaš ko si, mađarski isprdku
Mama i sestra su ti blize potrazi od njih, a mozes i od bake ili cerke, ukoliko ih imas...Uostalom sta ce tebi?? Imas je ispod nosa...
"Republika Hrvatska priznala je islam još prije 100 godina. Kakav medvjed pa RH je svega dvadesetak godina stara.
jeee.bo ih onaj ko im da prava. najtragicnije da oni ta ista prava negiraju Hrvatima u BiH a sto je najgore,...poturice su vecinom postali od Hrvata. njihov genetski otpad ....uzgred,...Zorice, hosh dat piichke?!
Ne ne hranim se "time" samo odgovaram na bljutave odvratne uvredljive i nacionalisticke komentare...To vam ne smeta jel da, kada VASI vredjaju, a smeta kad je obrnuto. Znate, ja se ophodim sa kulturnim i finim svetom na fin nacin, a sa kretenima i fasistima na drugi. Toliko od mene Pozz Zorica
@hus 10.01.2013. u 22:09 [email protected] Ciganin si sam vehabijo i smrdljiva i lojava balijo balava i zvalava. Mozes Srbima da popusis i nista vise bedo balijska. U svetu ste poznati kao islamski teroristi govno jedno smrdljivo islamsko E moja Zorice sto ti imas lijep rijecnik....cime se ti hranis.
Kurdima u Turskoj dati Državu. Turke osuditi za genocid nad Hrvatima i Srbima u BiH. egipatske kršćane naoružati i dati im autonomiju unutar Egipta i 30% vlasti. Krščani ujedninimo se
ti Imami samo politika i medijska pažnja i to je sve ,a đžemati prazni ništa se ne radi,putuju i uživaju.Prodaju nam demagogije ,nije baš tako sjajano .
To isto govori muftija u Srbiji, pa znamo da nije tako. Btw. nema gorek jezika od Hrvatskog, cuj "prijevoznik" 1000000 puta ljepse reci "prevoznik".
Znamo mi dobro kako je Hrvatska sloboda zemlja, zato imaju Jasenovac i Staru Gradisku, ljudski koljaci Balkana.
Neće. Za razliku od Hrvata iz Hrvatske, mi znamo s kim imamo posla
ce i muslimani u rs i herceg bosni uzivati sva prava kao u hrvatskoj
pa kad je cerić na celu kongresa bosnjaka, a onaj sandzacki muftija na celu BANU, znaci da je bosnjak=musliman, religijska odrednica. sad bi vi trpali sve u bosnjake, a bosnjak vam sinonim za muslimana. e pa ne moze.