Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E, čoek, dođi u Bosnu, sve ti je oprošteno, takav nam treba koji će kod nas šakama riješit ove naše gluposti. Pođi od onog hercegovca, počasnog, vašeg doktora što krivi usne, imitira oca nacije.
@rompo On je Prof Doktor specijalist ima vise skole (i nije ju kupio) nego vasa tri predsjednika zajedno
OVOGA ZA PREDSJEDNIKA EVROPE!!!! HAHAHHAHA, NASMIJA ME COVJEK
Dakle, dva fakulteta (pravo i medicina) završena redovno u Zagrebu (za razliku od ovih vaših), čovjek je profesor doktor . Ovo "profesor" je mnogo moćnije od onog "doktor", ali kako bi krezubi ti znali ?
Bolji je od odvratne amele sofic.I ona se tukla sa kolegicama na poslu
Seljacina.
...kaže,zamahnem pesnicom...pa skontam...đe ću ruku na ministra...pa kad sam ga nabio nogom...!!!
SELJAKAA....SELJAKAA NAM DAJTE....!!!
Kakav je ovo svijet?
ma nisi ti seljak, ti si ljakse, krkan, kamenjarski srbin, uzp pakaš.... Seljaci su časni i pošteni ljudi
Jakako.
sta pise u texu?
Vidis ti koje ministar i uz to iz kamenoloma UZP eovac
A ti ces se krkane nepismeni ubiti od posla i reforme zdravstva te postaviti sve to na betonske temelje. Uspotaviti najbolj zdravstveni sistemi ili ti sustav na svijetu. Umjesto da se papane jedan neobrazovani ne osvrces na gluposti i pokazes sta znas kroz rezultate ti se igras farme i realty show-a. Pa ima li iko pismen u toj politici , toliko da bar ne izvaljuje jbt.
Di si ti ljakse?
HDZovci