Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Cro ne znam ko je terorizirao normalan svijet po Europi od 1945-1990? Ko no zagibe na Raduši 1972? jesu li to bili neki borci za slobodu,koji su pošli,bajagi rušiti brane na Neretvi? Koliko ja znam,to su bili Hrvatski emigrantski ter oristi,koje je UDB-zavela,da njih 20-tak sruši Titinu tvorevinu...pa sad vidi ko je genetski ter orista i dokazani faš-ista...škutor,što si i sam,kevu ti opalim kikašu!!!!!
Aha, baš ćete odmah imati veliku ulogu u stabilizaciji.
moly da te nije sunce udarilo na ovj vrucini.
Baš fin poziv za turiste iz Bosne i Herce (govinu ne računam jer oni prelaze svoju granicu i bez dokumenata). Ja ću lično ljetovati u Turskoj ili Španiji. Živ nam bio kad si tako pametan.
\"Oj hrvati sta vam je, oj hrvati sta vam je... samo k..u.r.c.a. da vam je, samo k..u.r.c.a. da vam je ...\"
gle Pa vas istina boli i zato nam plasirate lazi i gluposti kao ti sto si napisao ovaj svoj smjesni komentar..... hahahahhahhahahahahahha show ...
Nisu to teroristi, to su turisti! repat after me: TURISTI (Gdje ti zivis druze Bozinovicu?)
HAHAHAHAHAHA SAD HRVATSKA BITAN FAKTOR U SVJETSKOM PORETKU...
\"MINISTRE\" TO SU TI VRLO NISKI UDARCI UPUĆENI BOSANSKO HERCEGOVAČKOM NARODU. SAMO DA SE ZNA DA MI NIKADA (KROZ ISTORIJU) A NI DANAS NISMO BILI DIVLJACI. ZNA SE KO JE DIVLJAO PO BALKANU I KO I DANAS PRIZIVA \"ANTI NARODNE (FAŠISTIČKE/NACISTIČKE/RADIKALNE....) DUHOVE. POSJETITE BIH (MALO DALJE OD MOSTARA) PA ĆE TE SE UVJERITI DA SU TO BILI I OSTALI NAJBOLJI LJUDI SA EX JUGOSLOVENSKIH PROSTORA.
šo su se poturice raspištoljile. balyije, vi ste mutantska vjera nastala od srba kukavica za vrijeme osmanlijskog (turskog) doba. nacionalnost ste izgubili zbog kukavičluka. meni vas je žao, što sad odate ko zombi.
Nanjamke mu se posred Straduna...
Sve si slagao,ama baš sve.Tipično za takve sveznalice kao ti,koji hodaju nedjeljom prijepodne na seminare....samo te naGAZI ovaj Gazija,slučajno znam,da je to u prijevodu ratni pobijednik....
Joj kad mi se javljaju stručnjaci za Posavinu ! Pa vaš Alija tamo bijaše deserak dana prije pada. Odbio je potpisati sporazum sa RH o vojnoj suradnji pa su RH prijetile sankcije ako nastavi pomagati Posavini. Rakao je kako bi taj spirazum mogao naljutiti Srbe ! Zmajebi od Bosne se povukli iz Modriče tri dana prije nego su Srbi došli blizu. A naš idiot Begić vojnicima HVO a prišivo ljiljane da napadaju koridor i spoje se sa Tuzlanskim korpusom. A tuzlanski korpus ni ku rcem nije mrdno. Umjesto da se ukopo i čuvo hrvatska sela on budala napado da deset puta jačeg neprijatelja i vjerovo Aliji a be Tuđmanu koji mu je naredio da se ukopa kraj Ukrine i neorovocira i ne jede go vna sa Alijom. A Alija prodo i Srebrenicu RS u samo da ispadne žrtva. Pa jeste li čitali svhefočenje Sefera Halilovića? A naš glupi Begić vjerovo Aliji za Posavinu pa iz Broda i Odžaka pobijego 3dana prije nego što su Srbi uopće bili blizu.
Ove, kao i proslih godina, dalmatinke i ostale hanumice, mogu samo da strahuju od obr.ez.an.ih bošnjaka i njihovog oružja - tvrdih ć.u.n.a
Bormeć sam ti ja u svojoj avliji, Svojoj svetoj domovini Bosni uvijek vijeran, Pravi pravcati Bosanac. Bosanski plemić iz Olova. Sve o mojim pretcima su zapisano sačuvali franjevci iz zapaljenog samostana u Olovu kad su u 16. stoljeću privremeno morali otići u Ilok u Srijemu. Crno na bijelo stari moj: Bosanski plemić !!!!!! A ti fukaro, što ti pretci za ručak izdadoše i domovinu i vjeru te služiše osnanlijskim okupatorima kroz vijekove, kome ti prijetiš? Ko se tebe boji? Pa nisu nas Turci kroz 500 godina poraziki, a sad da se bojimo instant nacije stvorene od kojekakvih otpadaka kvinsliškog roda. Sikter furdo ! Nego smo bili idioti i sami nismo znali šta hoćemo. A vi hilmski i mučki. Ali pjevaćeš ti iz Osla borbene pjesme i ilahije i kaside. A u Bosni je vrijeme za rekonkvistu ! Sikter svim izdajnicima Bosne !
@ svim dušmanima moje drage RBIH Mame vam se nagonjam,što liječite frustracije iz polupproteklog perioda na ovom portalu?Kad imate,ako imate,ono što mužjak međ nogama nosa,ajmo 177 punktova od Kovačine prema moru,ne znam šta čekate,ta to ste navikli,to je vaša privreeda iliti gospodarstvo.Ta svaku ste bogomolju na novo izlili iz betona marke 500,da vas kuršum ne može biti,tako se nadate,ili ste se ufurali,pa se nebi sad malo ganjali,beli vam je vruće.Pa Neretva,inače HR rijeka,je pravo hladna...
To leglo terorista mislis zapadna strana Mostara, koji nas svaki dan terorisu jednim te istim komentarom?